Βόλεϊ: Πρώτη ήττα για τον Ολυμπιακό Βόλου

Πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα με 3-0 σετ για τον Ολυμπιακός Βόλου από τον γηπεδούχο Γ.Σ. Αλμυρού, στο πλαίσιο της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Αλμυρού πέρασε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς με τις «ερυθρόλευκες» να ακολουθούν στη 2η θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς.

Με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου αγωνίσθηκαν οι βολεϊμπολίστριες: Κύρκου Σοφία, Γκόντα Έφη, Ρακοβίτη Κατερίνα, Καουνά Βαρβάρα, Στούκα Ελένη, Βλαχούτσου Νάντια, Καζοπίδου Βασιλική, Μαργαρίτη Φένια, Κούση Νίκη, Στεργιοπούλου Ελίνα και Γκισγκίνη Ειρήνη.

Η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί θερμά την ομάδα του Γ.Σ Αλμυρού για την άριστη φιλοξενία και την συγχαίρει για την επιτυχία της, όπως και τις αθλήτριες των δύο ομάδων για το πολύ όμορφο θέαμα που προσέφεραν μέσα σε αθλητικά πλαίσια.
Ευχαριστεί επίσης τους φιλάθλους των δύο ομάδων που δημιούργησαν ιδανική ατμόσφαιρα, ενισχύοντας με τον καλύτερο τρόπο τις προσπάθειες των αγωνιζομένων κοριτσιών.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου έχει ρεπό και επανέρχεται στις αγωνιστικές υποχρεώσεις την 12 Ιανουαρίου 2019.

Το τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου εύχεται σε όλους καλές γιορτές.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις