Βιτόρια: «Νίκη με ΑΕΚ για το πρεστίζ και τα λεφτά»

Η Μπενφίκα δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για την αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ, μιας και σε κάθε περίπτωση είναι τρίτη στον όμιλο και θα μεταφερθεί στο Europa League. Πάντως ο Ρουί Βιτόρια ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου πως υπάρχουν κίνητρα για τη νίκη.

«Είναι σημαντικό να τελειώσουμε την παρουσία μας στο Champions League με μια νίκη και άλλα 3 εκατ. ευρώ για το κλαμπ. Αυτό είναι κίνητρο για όλους μας, όπως φυσικά και το πρεστίζ. Θεωρώ πως η διαφορά όλη έγινε στους βαθμούς που χάσαμε με τον Άγιαξ. Σε αυτά τα 30 δευτερόλεπτα εκείνοι σκόραραν, ενώ εμείς όχι», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Σχετικά με τις βλέψεις της ομάδας του στο Europa League, όπου η Μπενφίκα θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία τον Φεβρουάριο, είπε: «Πρώτα απ’ όλα, θέλουμε να κερδίσουμε. Μετά θα δούμε τον αντίπαλό μας στους 32 του Europa League και εκεί θα πάμε βήμα-βήμα. Δεν έχει νόημα να κάνουμε υποθέσεις. Θα δούμε ποιος θα βρεθεί στο δρόμο μας και θα προσπαθήσουμε για την πρόκριση. Το Europa League είναι μια απαιτητική διοργάνωση, αλλά έχουμε φιλοδοξίες. Πάντως μέχρι τότε υπάρχουν πολλά ματς».

Ερωτηθείς για την παρουσία του Ζοάο Φέλιξ στη συνέντευξη Τύπου ξεκαθάρισε πως «… η παρουσία του δεν σημαίνει πως θα παίξει κιόλας. Είναι πάντως μια πιθανότητα. Θα το δείτε αύριο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις