Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία της Νίκης ενόψει …Μετεώρων

Στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου προπονήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η Νίκη Βόλου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης, κόντρα στον Αθλητικό Σύλλογο Μετεώρων, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της δωδέκατης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ρεπορτάζ: Κώστας Καραγεωργόπουλος

Ο Ράτκο Ντόστανιτς δούλεψε με όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ στη διάθεσή του, καθώς κανένας από αυτούς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Κυριακής, κόντρα στον Οικονόμο, προπονήθηκαν σε πιο ήπιους ρυθμούς, όπως και χθες, εν αντιθέσει με τους υπολοίπους που… “τρέχουν”, προκειμένου να αποδείξουν κι αυτοί πως αξίζουν μία θέση στο κυανόλευκο rotation. Εξάλλου, ο Σέρβος τεχνικός, στη παρθενική του συνέντευξη τύπου ως προπονητής της Νίκης, ήταν ξεκάθαρος, όσον αφορά τη διαχείριση του παρόντος έμψυχου δυναμικού, υποστηρίζοντας πως σύντομα οφείλει να λάβει αποφάσεις, σχετικά με τη μεταγραφική του πολιτική, ενόψει Ιανουαρίου. Μοιραία, ενδέχεται να υπάρξουν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, λοιπόν, με άπαντες στην ομάδα να γνωρίζουν πολύ καλά πως καθημερινά θα κρίνονται αυστηρά από το νέο προπονητή.

Βέβαια, τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα, πρωτίστως, στο αγωνιστικό. Η Νίκη, ύστερα από αρκετές εβδομάδες, βρίσκεται ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας, με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ να επιθυμούν να διατηρηθούν σε αυτή, μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου και τη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων, λόγω των εορτών. Η επόμενη αποστολή τους κρίνεται αρκετά δύσκολη, καθώς την Κυριακή θα ταξιδέψουν στα Μετέωρα, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα, η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Πρόκειται για ένα ματς υψηλής επικινδυνότητας, στο οποίο αν η Νίκη καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς, θα εδραιωθεί στην κορυφή του τέταρτου ομίλου, ατενίζοντας το μέλλον με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία, καθώς τα τρία παιχνίδια που έπονται, θα διεξαχθούν εντός Μαγνησίας (Πιερικός στο Πανθεσσαλικό, Θησέας στην Αγριά και Στυλίδα πάλι στον Βόλο) και μοιάζουν φαινομενικά εύκολη υπόθεση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις