Champions League: Είναι θέμα τιμής για την ΑΕΚ!

Με θετικό αποτέλεσμα επιθυμεί να κλείσει το φετινό ευρωπαϊκό της ταξίδι στα… αστέρια η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει στη Λισαβόνα την Μπενφίκα.

Διαφορετική τροπή περίμενε η ΑΕΚ να έχει η παρουσία της στο Champions League τη φετινή σεζόν.

Η «Ένωση» αντιμετωπίζει απόψε στη Λισαβόνα την Μπενφίκα για την τελευταία αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, έχοντας στόχο να πάρει τουλάχιστον έναν βαθμό στην πορτογαλική πόλη και να αποφύγει να γράψει αρνητική ιστορία (22:00, Cosmote Sport 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Να γίνει, δηλαδή, η πρώτη ελληνική ομάδα που θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στα «αστέρια» σε φάση ομίλων χωρίς να έχει έστω έναν πόντο.

Με έναν βαθμό είχε ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός και οι «κιτρινόμαυροι» δεν θέλουν να ξεπεράσουν αυτή την επίδοση.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να παρατάξει με αρκετές απουσίες την ΑΕΚ, αφού εκτός του τιμωρημένου Λιβάγια δεν υπολογίζονται οι «τελειωμένοι» Σιμόες, Μπακασέτας και Λαμπρόπουλος.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μπάρκας, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπακάκη, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι και Χουλτ.

Στον άξονα θα παίξουν ο Γαλανόπουλος και ο Τσόσιτς, ενώ ως «δεκάρι» θα αγωνιστεί ο Μάνταλος. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Κλωναρίδης και ο Μπογέ. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Πόνσε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσιντώτας, Γκίνης, Γκάλο, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Γιαννιώτας, Μοράν, Μπότος, Γιούσης και Γιακουμάκης.

Από την πλευρά τους, οι «αετοί» θα ξεκινήσουν με τους: Βλαχοδήμο, Αλμέιδα, Ζαρντέλ, Ρούμπεν Ντίας, Γκριμάλντο, Πίτσι, Φέισα, Γκ. Φερνάντες, Ζίφκοβιτς, Σίλβα και Γιόνας.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις