Βοσνιάδης για τον πάγκο του ΑΟΧ Κισσαμικού

Δύο ονόματα βρίσκονται στο προσκήνιο για τη θέση του προπονητή στον ΑΟΧ/Κισσαμικό. Ο ένας είναι ο Αλέκος Βοσνιάδης και ο άλλος ο Βασίλης Βούζας.

Σχετική αναφορά υπάρχει σήμερα και στα “Χανιώτικα Νέα” όπου σημειώνεται χαρακτηριστικά ότι οι δύο προπονητές έχουν προτεραιότητα. Ο Βοσνιάδης ήταν ως γνωστόν στον Ηρακλή μέχρι και πριν από μερικές εβδομάδες, ενώ ο Βούζας είχε ένα πολυετές πέρασμα από τον Ολυμπιακό, αναζητώντας τον τελευταίο χρόνο ομάδα για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του.

Και τα δύο αυτά ονόματα, έχουν “ξαναπαίξει” στο παρελθόν, αυτό του Βοσνιάδη για τον ΑΟΧ, ενώ του Βούζα είχε ακουστεί κάποτε για τον Κισσαμικό. Τώρα απομένει να φανεί προς τα πού θα κλίσει τελικά ο ΑΟΧ/Κισσαμικός, που αυτό που φαίνεται να επιδιώκει, είναι να μπορέσει να συνεργαστεί με έναν καλό και αξιόλογο τεχνικό, από το “πάνω ράφι”, όπως λέγεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Σημειώνεται ξανά ότι η προσπάθεια της ομάδας είναι να κλείσει όσο το δυνατόν το γρηγορότερο το θέμα του προπονητή, επομένως δεν αποκλείεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να υπάρχει εξέλιξη.

Πηγή: athlitiko

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις