Έρχονται εκκαθαρίσεις στον Ηρακλή

Η έλευση Τομ Παπαδόπουλου και Στάθη Καραντώνη σηματοδοτεί εξελίξεις στην προσπάθεια για ουσιαστική αλλαγή αγωνιστικού προφίλ στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή.

Στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα και μάλιστα πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος για την εορταστική περίοδο, αναμένεται να έχει αρχίσει η επιχείρηση αλλαγής δεδομένων στο αγωνιστικό προφίλ του Ημίθεου.

Διοίκηση και τεχνική ηγεσία θα προχωρήσουν την προσπάθεια για δημιουργία ενός διαφορετικού ρόστερ από τον Ιανουάριο και μετά, δίνοντας το προβάδισμα των εξελίξεων, σε αυτόν τον τομέα, στις αποχωρήσεις, εκκινώντας την εκκαθάριση του αγωνιστικού δυναμικού.

Ο Ηλίας Θεοδωρίδης έχει συζητήσει διεξοδικά το θέμα με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και του έχει ζητήσει να καταλήξει στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν εντάσσονται στα πλάνα του, καθώς έχουν αποδείξει μέχρι τώρα ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν την αγωνιστική προοπτική του «Γηραιού».

Μάλιστα, από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, παρόντων του προέδρου και του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, το θέμα των αποχωρήσεων θα περάσει σε φάση δρομολόγησης και μάλιστα άμεσης, μιας και προβλέπεται να ενεργοποιηθεί η διαδικασία λύσεων συνεργασίας με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Στην κατηγορία αυτή, όπως είναι προφανές, θα εντάσσονται παίκτες, που δεν κέρδισαν το δικαίωμα για σημαντική συμμετοχή στην προσπάθεια της ομάδας, όμως θα συμπεριληφθούν και αγωνιστικά στελέχη, τα οποία μέχρι πρότινος θεωρούνταν πρώτης γραμμής, αλλά – επιβεβαιωμένα πλέον – έχουν απογοητεύσει και αποδείξει ότι «δεν μπορούν»…

Παράλληλα και σε δεύτερη φάση, θα δρομολογηθεί η ενίσχυση της ομάδας με μεταγραφικές επιλογές, τις οποίες επίσης θα υποδείξει η τεχνική ηγεσία, μέσα από τις επαφές της με τη διοίκηση.

Πηγή: bluearena

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις