Ένα “νεκρό” επτάλεπτο… κι άδικη ήττα για τους Νέους της ΕΠΣΘ

Τη δεύτερη ήττα σε τρεις αγώνες υπέστη η ομάδα Νέων της ΕΠΣΘ, αντιμετωπίζοντας στο Ενωσιακό γήπεδο Χαλκίδας την αντίστοιχη ομάδα της Εύβοιας, από την οποία ηττήθηκε με σκορ 3-1.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων (Μικτών).

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε την αναμέτρηση η ομάδα των Νέων ΕΠΣΘ, αφού στο 7’ από παράλληλη σέντρα του Κολώνια, ο Μπαλλάς έσπρωξε με το πόδι τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

Όμως, ακολούθησε ένα εφιαλτικό επτάλεπτο, στο οποίο η γηπεδούχοι της ΕΠΣ Εύβοια σκόραραν τρεις φορές, εκμεταλλευόμενοι τα αμυντικά λάθη,  κάνοντας την ανατροπή και μάλιστα με εμφατικό τρόπο.

Από εκεί και πέρα η ομάδα της Μαγνησίας ανέκτησε και πάλι τον έλεγχο του αγώνα και ήταν πολύ καλύτερη, ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο, όπου οι αντίπαλοί της δεν μπόρεσαν να περάσουν ούτε την σέντρα.

Ωστόσο, η ανωτερότητα των Νέων της Μαγνησίας δεν είχε ουσιαστικό αντίκρισμα, αφού στις καλύτερες στιγμές τους, η μπάλα αποκρούστηκε δυο φορές από τα δοκάρια των γηπεδούχων, σε σουτ που επιχείρησε και στις δυο περιπτώσεις ο Παπαδήμας, από το ύψος της μεγάλης περιοχής…

ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Καθηνιώτης, Παπασακελλαρίου, Μαλαμούλης, Ντόντα, Κόκκαλης. Παπαδήμος. Δήμος, Κάβουρας, Μπαλλάς, Αναστασίου, Κολώνιας

(περισσότερα σε λίγο…)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις