Πανελλήνια ρεκόρ και μετάλλια για τους κολυμβητές της Νίκης (photos)

Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι κολυμβητές και κολυμβήτριες της Νίκης Βόλου στους αγώνες που λαμβάνουν μέρος. Η εφορία του τμήματος εξέδωσε το παρακάτω δελτίο Τύπου, όσον αφορά τους αγώνες που έλαβαν μέρος οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου και τις επιτυχίες που σημείωσαν. Αναλυτικά:

«Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε η φετινή αγωνιστική χρονιά για τους πρωταθλητές Ελλάδος, το κολυμβητικό τμήμα της Νίκης Βόλου.

Οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες της ομάδας σαρώνουν στην κυριολεξία σε κάθε παρουσία τους σε αθλητικές διοργανώσεις, ακόμα και σε αγώνες OPEN παρά το μικρό της ηλικίας τους. Πανελλήνια ρεκόρ που για χρόνια ήταν απλησίαστα, καταρρίπτονται! Μετάλλια και διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο και μεγάλους αγώνες! Νέα φουρνιά μικρών αθλητών να ακολουθεί στα ίδια βήματα ή καλύτερα «χεριές» τους μεγαλύτερους! Ανανεωμένη προπονητική ομάδα από τα νήπια έως την αγωνιστική. Οι γονείς συσπειρωμένοι! Η Διοικούσα Επιτροπή με τον Έφορο και τη Διοίκηση σε άριστη συνεργασία! Ο εμπορικός κόσμος του Βόλου και όχι μόνο στο πλευρό της υπερπροσπάθειας με συνεχείς ενισχύσεις και χορηγίες!

Δείγματα που προοιωνίζουν μια νέα εκπληκτική χρονιά ενόψει μάλιστα και της μεγάλης κολυμβητικής γιορτής, τα «ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ», στις 21, 22, και 23 Δεκεμβρίου. Αναλυτικά:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΡΕΚΟΡ
Η αθλήτρια μας Ευτυχία Ιωαννίδη, στα «Αλεξάνδρεια», κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στα 400 Μικτή Ατομική με χρόνο 04.57.42 ξεπερνώντας το 05.03.22 της Νικολέτας Παυλοπούλου από το 2014.

Η Ευτυχία δεν σταμάτησε εκεί. Στους τελικούς GRAND PRIX που έγιναν στο Καρπενήσι το προηγούμενο Σ/κο εντυπωσίασε ξανά με δύο νέα ρεκόρ, στα 100 και 200 ύπτιο σε 25άρα πισίνα με 1.04.17 και 2.17.13 αντίστοιχα.

GRAND PRIX Χριστουγέννων, Καρπενήσι 8-9/12:
Η ομάδα μας συμμετείχε με τέσσερεις  αθλητές, που πήραν την πρόκριση από τους αγώνες που έγιναν στο Βόλο τον Νοέμβριο. Στην αποστολή πήραν μέρος οι κολυμβήτριες Ευτυχία Ιωαννίδη και Μαρία Χατζηεφραιμίδου και οι κολυμβητές Δημήτρης Αναστασάκης και Λάζαρος Γκέκας, συνοδευόμενοι από τον προπονητή Δημήτρη Αδαμόπουλο.

Η παρουσία τους θετικότατη, καθώς εκτός από τα ρεκόρ της Ευτυχίας, επέστρεψαν με επτά μετάλλια. Δύο αργυρά, στα 200 ΜΑ και 200 ύπτιο για την Δημήτρης Αναστασάκης Ευτυχία Ιωαννίδη, δύο αργυρά στα 100 και 200 πεταλούδα και ένα χάλκινο στα 200 ΜΑ για τη Μαρία Χατζηεφραιμίδου, δύο χάλκινα στα 400 ΜΑ και 200 ύπτιο για τον Δημήτρη Αναστασάκη.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ, Θεσσαλονίκη 30/11-2/12
Μεγάλες επιτυχίες κατέγραψαν οι αθλητές κι αθλήτριες του αγωνιστικού τμήματος της «ΝΙΚΗΣ» που συμμετείχαν στους διεθνείς αγώνες «Αλεξάνδρεια» στη Θεσσαλονίκη 30/11 – 2/12. Η πολυμελής αποστολή, που συνοδευόταν από τον Μάρκο Μανταλούφα, κατέγραψε επιτυχίες και ρεκόρ, παρ’ ότι η ομάδα βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας για τους χειμερινούς πανελλήνιους αγώνες, αποδεικνύοντας την σκληρή δουλειά που γίνεται στο τμήμα και στον Σύλλογο. Το επίπεδο ήταν ιδιαίτερα υψηλό και οι αθλητές κι αθλήτριες της «ΝΙΚΗΣ» απέδειξαν ότι με σκληρή δουλειά και προπόνηση μπορείς να κατακτήσεις την κορυφή. Τα μετάλλια: 2 χρυσά, στα 400ΜΑ και 200 ύπτιο για την Ευτυχία Ιωαννίδη, 4 αργυρά, για τη Μεριστούδη Βαΐα στα 200 ύπτιο, την Ευτυχία Ιωαννίδη στα 100 ύπτιο και 400 ελεύθερο και τον Γιάννη Κοντοβά στα 200 πεταλούδα  και 3 χάλκινα για τον Δημήτρη Αναστασάκη στα 400 ΜΑ και 200 ύπτιο και τη Χαρούλα Τσαλούχου στα 200 ελεύθερο. Καλές επιδόσεις και διακρίσεις είχαν και οι υπόλοιποι αθλητές της αποστολής: Αλέξανδρος Μιαρίτης, Λάζαρος Γκέκας, Γιάννης Λιάκος, Νίκος Καλαμπούκας, Μαγδαληνή Καραλη, Στεφανία Γελαδάρη, Σταυρούλα Κοττά, Βικτώρια Κασαπλέρη, Σοφία – Μαρία Κουτίνα και Κιοσια Αλεξία.

«ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΡΟΣΟΣ», Λάρισα 24-25/11
Με 35 μικρούς κολυμβητές και μικρές κολυμβήτριες, παιδιά που αγαπούν την κολύμβηση και που μαθαίνουν με την υποστήριξη προπονητών – καθηγητών Φυσικής Αγωγής πώς να κολυμπούν ορθά, να ελέγχουν το στρες, να συναγωνίζονται, να βελτιώνονται και να κερδίζουν έντιμα, παρουσιάστηκε η ομάδα μας στα «Δρόσεια 2018» στη Λάρισα. Τα παιδιά συνοδεύτηκαν από τους προπονητές Χριστίνα Ζαφειρίου και Αχιλλέα Βλιώρα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα: 4 χρυσά, για την Αρετή Γκουντουλά στα 400 ελεύθερο και 400 ΜΑ, τη Θεοδώρα Ηλία στα 100 πεταλούδα και την Ευα Καραΐσκου στα 50 πρόσθιο, 3 αργυρά, για  τη Θεοδώρα Ηλία στα 200 ΜΑ, τη Ρίτα Καραΐσκου στα 100 ύπτιο και την Ιουλία Νιζάμη στα 50 πεταλούδα και 4 χάλκινα, για την Αρετή Γκουντουλά στα 50 πεταλούδα, τη Ρίτα Καραΐσκου στα 200 ΜΑ και τον Αθανάσιο Ράπτη στα 50 ελεύθερο και 50 ύπτιο. Επίσης στα ομαδικά, τα δελφίνια μας κατέκτησαν  2 αργυρά στα 4Χ50 ελεύθερο και 4Χ50 ΜΟ (κορίτσια 12 ετών) και 3 χάλκινα, στα 4Χ50 ελεύθερο και 4Χ50 ΜΟ (αγόρια 9 ετών) και στα 4Χ50 ελεύθερο (κορίτσια 10 ετών). Όλοι οι αθλητές μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Με τα χρώματα της «ΝΙΚΗΣ» αγωνίστηκαν επίσης οι: Στεφάνου Μαρκ., Σουμπάση Λαμπρινή, Θεοδωρίδη Θεοδώρα, Μάνος Φώτης, Ντόγος Αλέξανδρος, Φιλίππου Βάσια, Ακριβούση Κων/να, Μπέτα Ζωη, Μπαλαμπάνη Δήμητρα, Βενέτη Διωνη, Χατζηιωάννου Δ., Δημητριάδης Δ., Κατραμάδας Δ., Μαλανδρινού Δ., Τσαλούχου Ιωάννα, Παπακρίβου Αθ., Γαρδενιώτη Αναστ., Τσιλικοπούλου Άννα – Μαρία, Μόλιου Αναστ., Μάνος Νίκος, Τσουμπέκος Κων/νος, Καπλιά Βασιλική, Χατζηδημητρίου Σεβαστιανός, Γαλάνης Χαράλαμπος, Μπαλαμπάνης Θωμάς, Μπασδάνης Αλέξανδρος, Νιφόρος Ορέστης.

Ανανεώνουμε το αγωνιστικό ραντεβού για τη μεγαλύτερη περιφερεική κολυμβητική γιορτή πανελλαδικά, με αγώνες προαγωνιστικών και αγωνιστικών κατηγοριών, με περίπου 1000 αθλητές και συμμετοχές απ’ όλη την Ελλάδα, τα «ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ 21 – 23 ΔΕΚ 2018» στο Βόλο.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις