Ο νεαρός Ζιάκας στο τιμόνι του Τυρνάβου

Προσπάθεια να ξεκινήσουν από το μηδέν και να χτίσουν ένα σύνολο που θα έχει γερές βάσεις αποφάσισαν στον Τύρναβο έπειτα από μια αποτυχημένη σεζόν, που συνδυάστηκε με τον αγωνιστικό υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική. Ο πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Μπρέζας αποφάσισε να αλλάξει τακτική και να παραδώσει τα κλειδιά σε ένα…

…νέο και φιλόδοξο προπονητή.
Ο λόγος για τον Μίλτο Ζιάκα, ο οποίος θα καθοδηγήσει τους Θεσσαλούς είτε αυτοί αγωνιστούν στο ερασιτεχνικό είτε στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία, όπως αναφέρουν.
Στην έως τώρα προπονητική του καριέρα έχει εργαστεί στον ΑΕΔ Νίκαιας, στον Φιλοκτήτη, στην Κ20 της ΑΕΛ αλλά και στον Πιερικό ως βοηθός προπονητή.
Η σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Μίλτο Ζιάκα για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.
Ο πρόεδρος του Τυρνάβου κ. Βασίλης Μπρέζας αποφάσισε να επενδύσει σε έναν προπονητή με εμπειρία και αγάπη για την ανάδειξη ταλέντων. Οι δύο άντρες συμφώνησαν τη νέα ποδοσαφιρική σεζόν, ανεξαρτήτως της κατηγορίας στην οποία θα αγωνίζεται ο Τύρναβος, να υλοποιήσουν ένα διαφορετικό μοντέλο από αυτό που επικρατεί κατά κόρον στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η αρχική σκέψη αποβλέπει η δόμηση του συλλόγου και το κτίσιμο της ομάδας στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά να είναι τόπος στα νιάτα του πλούσιου ποδοσφαιρικού ταλέντου που υπάρχει στον Ν. Λάρισας.
Η προσέγγιση θα είναι συστηματική με ανθρώπους που θα εργάζονται σκληρά και θα είναι φιλόδοξοι και η στελέχωση της ομάδας θα γίνει από το κατάλληλο επιστημονικό δυναμικό για την ανάπτυξη και βελτίωση των ποδοσφαιριστών της ομάδας.
Ήδη στις προσεγγίσεις που έχουν ξεκινήσει από κοινού η διοίκηση με τον προπονητή κ. Ζιάκα έχουν εισπράξει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από ποδοσφαιριστές του νομού μας, οι οποίοι θέλουν να αδράξουν την ευκαιρία να αγωνιστούν και να αναδειχθούν μέσω της ομάδας του Τυνράβου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις