«Χρυσάφι» στα ταμεία του Ολυμπιακού μετά τον θρίαμβο με Μίλαν

Δεν είναι μόνο το Champions League… χρυσοφόρο, αλλά τέτοιο μπορεί να αποδειχθεί και το Europa League, αν μια ομάδα καταφέρει να πάει σχετικά μακριά. Ο Ολυμπιακός έκανε το πιο σημαντικό βήμα και κατάφερε να περάσει στους «32» της διοργάνωσης, κάτι που σημαίνει πως πλέον περιμένει… ζεστό χρήμα στα ταμεία του!

Οι Πειραιώτες μπορούν να πάρουν ακόμα και 10 εκατ. ευρώ από τη μέχρι τώρα πορεία τους με τα μπόνους που δίνει η UEFA. Ο Ολυμπιακός έχει πάρει ήδη 2,92 εκατ. ευρώ από την παρουσία του στους ομίλους, ενώ οι βαθμοί που πήρε του απέφεραν 1,9 εκατ. ευρώ μέχρι τώρα. Η κατάκτηση της δεύτερης θέσης φέρνει μπόνους 500.000 ευρώ, ενώ άλλα τόσα χρήματα θα πάρει η ομάδα από την παρουσία της στους «32» του θεσμού.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός είχε το 8ο μεγαλύτερο ranking από τις ομάδες που μπήκαν στους ομίλους, κάτι που σημαίνει πως θα πάρει 2,857 εκατ. ευρώ επιπλέον. Σε όλα αυτά, θα πρέπει να προστεθεί και το market pool που θα δοθεί στο τέλος της σεζόν. Τα χρήματα αυτά φτάνουν κοντά στα 10 εκατ. ευρώ, χωρίς να υπολογίσει κανείς κέρδη από χορηγούς, εισιτήρια και λοιπές συμφωνίες! Διόλου άσχημα για τον Ολυμπιακό που έχει επιπλέον λόγους να είναι ικανοποιημένος από τον θρίαμβο κόντρα στη Μίλαν…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις