Χάλασε η στατιστική εικόνα του Ολυμπιακού Β. στα τελευταία ματς

Τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας υποδέχεται την Κυριακή 16/12 ο Ολυμπιακός Βόλου με στόχο την επιστροφή στις νίκες, μετά την ισοπαλία με τον Φωκικό την περασμένη αγωνιστική στην Άμφισσα. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι το ακλόνητο φαβορί, απέναντι σε μια ομάδα εκ των ουραγών του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ωστόσο, αυτό θα πρέπει να το αποδείξουν και με την απόδοσή τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Αν ρίξουμε μια ματιά στα 11 παιχνίδια που έχει δώσει ο Ολυμπιακός έως τώρα στο πρωτάθλημα, θα δούμε πως μέχρι την 8η αγωνιστική η ομάδα είχε δεχθεί μόλις δύο τέρματα (από Οικονόμο Τσαριτσάνης στην πρεμιέρα και από τον Πιερικό με πέναλτι στον Αλμυρό). Στα τρία τελευταία ματς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δεχθεί τέσσερα τέρματα, τα δύο από τις χειρότερες επιθέσεις της κατηγορίας (Αναγέννηση Καρδίτσας και Φωκικό). Το γεγονός θα πρέπει να προβληματίσει την τεχνική ηγεσία, τη στιγμή μάλιστα, που ο Φωκικός πέρα από το γκολ που πέτυχε, είχε τρεις ακόμη κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρει, με τον Κώστα Παλιούρα να πραγματοποιεί σωτήριες επεμβάσεις.
Επίσης, οι «ερυθρόλευκοι» επιθετικά στα δύο τελευταία παιχνίδια δεν έδειξαν την ευχέρεια στο σκοράρισμα που τους χαρακτήριζε στα προηγούμενα ματς, τη στιγμή που σημείωσαν συνολικά δύο τέρματα, στις χειρότερες αμυντικές γραμμές του ομίλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις