Πρόβλημα με Τζοβάρα στον ΓΣ Αλμυρού

Το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι δίνει αύριο Κυριακή 16/12 ο ΓΣ Αλμυρού, αντιμετωπίζοντας στην Ιτέα τον τοπικό Αστέρα. Οι «κυανόλευκοι» προέρχονται από δύο σερί ήττες από Νίκη και Απόλλωνα Μακρυχωρίου και θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Πρόβλημα προέκυψε με τον Αντώνη Τζοβάρα. Ο υψηλόσωμος φορ αισθάνθηκε ένα τράβηγμα στην προπόνηση και η συμμετοχή του φαίνεται εξαιρετικά αμφίβολη. Το πιθανότερο είναι να μείνει εκτός 18άδας μια και ο Στέλιος Αρσένος δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ρισκάρει με την χρησιμοποίησή του.

Κάποιες ενοχλήσεις αισθάνεται και ο Παναγιώτης Κοντοβάς και έτσι τίθεται σε αμφιβολία η συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα, αλλά αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Από εκεί και πέρα, ετοιμοπόλεμοι είναι οι: Άγγελος Σταυράκης, Δημήτρης Βίτσος, Σταμάτης Καρράς, Βαγγέλης Στουρνάρας, Βαλάντης Κόκκας, Νίκος Μπαρούτας, Γιώργος Ναουμίδης, Βασίλης Καλαμίδας, Πάβλι Βανγκέλι, Στέλιος Αλεξανδρής, Αποστόλης Τσιώλης, Δημήτρης Δημηνάς, Γιώργος Παπακώστας, Στέλιος Τιμπλαλέξης, Δημήτρης Δήμος, Τάσος Τσελεπής, Γιώργος Δημητρίου, Χρήστος Μπακάλης, Κώστας Χατζής, Ηλίας Γκίκας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις