Μαγνησιώτικη κόντρα Αιολικού-Αγριά B.C. στη Ν. Ιωνία

Μαγνησιώτικη αναμέτρηση σήμερα στις 16.00 στο κλειστό της Ν. Ιωνίας για την 9η αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑΘ ανάμεσα στον Αιολικό και την Αγριά, που έχουν διαφορετικούς στόχους στο φετινό πρωτάθλημα. Από τη μια μεριά οι νεοφώτιστοι επιθυμούν να παραμείνουν στην κατηγορία, ενώ από την άλλη το συγκρότημα του Σπύρου Στρατίκη έχει βλέψεις για πλέι οφ.

Για τους γηπεδούχους απών θα είναι σίγουρα ο Μπούρας, που κλήθηκε να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία, ενώ ο Αντώνης Μάνος θα έχει αυτή τη φορά υπό τις εντολές του τους Σούλη και Παπανικολάου, που δεν έπαιξαν την προηγούμενη αγωνιστική. Στη διάθεση του έμπειρου προπονητή βρίσκονται οι κάτωθι: Ζαρνακούπης, Λογοδότης, Σαμαράς, Kολτσιδόπουλος, Γεωργατζής, Βλασταρίδης, Φερχάτι, Δαρτιώτης, Βαγιόπουλος, Στρέτζος, Αντωνίου, Σούλης, Παπανικολάου.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο αμφίβολοι θεωρούνται ο Κοντάκης και ο στρατευμένος Ρόσσιος. Αντίθετα οι Καραθάνος και Θέος ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και θα βρίσκονται στη δωδεκάδα. Έτσι ο κ. Στρατίκης ποντάρει στους Καραμανλή, Καλογερόπουλο, Μαλαματίνη, Θεοδώρου, Μητρουλά, Κοψιαλή, Καζεπίδη, Ξυπνητό, Παπαζήση, Θέο, Καραθάνο και ίσως τους Κοντάκη και Ρόσσιο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις