Νοκ-άουτ ο Μάνταλος με ΑΕΛ

Ο Πέτρος Μάνταλος λόγω μιας ενόχλησης στον προσαγωγό μένει την τελευταία στιγμή εκτός αποστολής της ΑΕΚ για το εκτός έδρας ματς με την ΑΕΛ.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το κυριακάτικο παιχνίδι στη Λάρισα με αντίπαλο την ΑΕΛ, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να ανακοινώνει την αποστολή χωρίς τον Πέτρο Μάνταλο. Ο αρχηγός της ΑΕΚ ένιωσε μια ενόχληση στον δεξιό προσαγωγό κατά τη διάρκεια της προπόνησης και έμεινε τελικά εκτός.

Ο Άλεφ, ο οποίος πραγματοποίησε και σήμερα ατομικό, έμεινε, όπως αναμενόταν, επίσης εκτός, ενώ στην αποστολή επιστρέφει ο Λιβάια, ο οποίος εξέτισε στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με τη Λαμία. Φυσικά δεν υπολογίζονται, όπως είναι γνωστό, οι Λαμπρόπουλος, Σιμόες και Μπακασέτας.

Οι «κιτρινόμαυροι» πηγαίνουν στη Λάρισα, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι καθώς έχει μεγάλη σημασία για την πρωταθλήτρια Ελλάδας να ολοκληρώσει με νίκες το 2018 απέναντι σε ΑΕΛ και Λεβαδειακό στη Super League, συνεχίζοντας με νικηφόρα αποτελέσματα και αφήνοντας οριστικά πίσω της τον πολύ κακό Νοέμβριο.

Αναλυτικά στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Αλμπάνης, Γιαννιώτας, Κλωναρίδης, Γαλανόπουλος, Μπογέ, Μοράν, Γιακουμάκης, Λιβάια, Πόνσε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις