Ήταν καλύτερος… κέρδισε δίκαια, ο Αίας στο Μαγνησιακό

Πολύ καλύτερος ο Αίας  σε όλη τη διάρκεια του αγώνα,  πήρε δίκαια τη νίκη στον Μαγνησιακό με 3-0,  πετυχαίνοντας όλα τα τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο. Εξαιρετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα για την ομάδα της Σούρπης, που βρίσκεται σταθερά στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας.

Τον τρόπο να αλλάξουν την εις βάρος τους βαθμολογική κατάσταση, ψάχνουν οι άνθρωποι του Μαγνησιακού, που έχοντας μόλις μια νίκη στους έντεκα αγώνες πρωταθλήματος, παραμένουν “βυθισμένοι” στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο,  ξεκίνησαν όμως με τον καλύτερο τρόπο το δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, αφού μόλις στο 46’ από λάθος του Στούκα, που μετά από κάθετη μπαλιά δεν μπόρεσε να διώξει, ο Αράπιτσας το εκμεταλλεύτηκε, έγινε κάτοχος της μπάλας και δεν δυσκολεύτηκε με πλασέ να κάνει το 0-1. Στο 50’ ο Κατσαβριάς κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος κάνοντας το 0-2, για να έχουμε σε 65’ τον Αραπίτσα με πλασέ να κάνει το 0-3, από κάθετη μπαλιά του Μακανίκα,  “ανοίγοντας” και “κλείνοντας” το σκορ για την ομάδα του, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα το δεύτερο προσωπικό τέρμα του.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Στούκας, Κρανάς, Χριστοδούλου (70’ Οικονόμου), Μαγιόγλου (55’ Μπαλλάς), Βασιλείου, Κατσίφας, Βλάχος (46’ Γκέρτσος), Τσιάνος (85’ Γκαμαλέτσος), Δανηλόπουλος), Ζενούνης,Μυλωνάς

ΑΙΑΣ: Λαγός, Μιχόπουλος, Σαμουρδάνης (83’ Ξηροκώστας), Πλαβός,  Χριστελος, Τσόγκας (63’ Μακανίκας), Χειλάς (75’ Κ. Κατσαβριάς) Μπιρτσάι, Αράπιτσας (67’ Νικογιάννης), Κατσαβριάς, Παπανικολόπουλος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις