Με “όπλο” την έδρα ο Θησέας κόντρα στον ΑΟ Σελλάνων (pregame)

Δεύτερο συνεχόμενο αγώνα έδρας δίνει σήμερα στις 15.00 ο Θησέας. Οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν στο γήπεδο της Αγριάς τον Α.Ο. Σελλάνων για την 12η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής και θα επιδιώξουν να πάρουν το «τρίποντο», που θα τους βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή στην κατηγορία.

Την περασμένη Κυριακή ο Θησέας φιλοξένησε τον Πιερικό και τον κέρδισε με 1-0, ύστερα από εξαιρετική εμφάνιση. Ανάλογη εμφάνιση θέλουν να κάνουν οι «πράσινοι» και στην αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με τον Α.Ο. Σελλάνων.

Ο Θησέας θα παρουσιαστεί πάνοπλος στο αυριανό ματς με τον Α.Ο. Σελλάνων, καθώς ο Κώστας Οικονόμου εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει, ενώ δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι οι: Αργύρης Κουτσιρίμπας, Αποστόλης Κεφαλάς, Γιάννης Καψιώτης, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Λευτέρης Γιαουπλάρι, Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε, Βαγγέλης Αγγελής, Σπύρος Παναγιώτου, Θάνος Μπόρας, Γιώργος Γαλανόπουλος, Αρκάδιος Δημητριάδης, Βασίλης Πέτσης, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Κώστας Οικονόμου, Νίκος Κοτζαθανάσης, Πέτρος Αγιασιώτης, Δημήτρης Ζάχος, Γιάννης Κακάλιας, Ηλίας Βλάχος, Αντώνης Φραγκογιάννης, Αποστόλης Σφάκας, Χάρης Παπαϊωάννου, Βαγγέλης Τσιουρής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις