Λ. Μπακάλης: Το ίδιο πάθος με τα Σέλλανα όπως με τον Πιερικό

Με ανεβασμένη την ψυχολογία, μετά το «τρίποντο» της προηγούμενης αγωνιστικής, ο Θησέας θα προσπαθήσει να πανηγυρίσει μία ακόμη νίκη απέναντι στον ΑΟ Σελλάνων στο γήπεδο της Αγριάς. Πάντως, οι άνθρωποί του αναγνωρίζουν τις δυσκολίες του αγώνα, με τον προπονητή Λάκη Μπακάλη να δηλώνει στην εφημερίδα «Θεσσαλία»:

«Στα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής υπάρχει πάντα ο απρόβλεπτος παράγοντας και έτσι ανεξαρτήτως αντιπάλου ο βαθμός δυσκολίας παραμένει μεγάλος. Κόντρα στον Α.Ο. Σελλάνων, μπορεί να έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά πρέπει να ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, με γεμάτο ρόστερ και πολλούς έμπειρους παίκτες.

Αν θέλουμε να φτάσουμε στο νικηφόρο αποτέλεσμα πρέπει να έχουμε το ίδιο πάθος και την ίδια πίστη που είχαμε στο ματς με τον Πιερικό. Οφείλουμε να είμαστε πολύ δυνατοί στις προσωπικές μονομαχίες και φυσικά να μη χάσουμε σε κανέναν σημείο του αγώνα τη συγκέντρωσή μας»

Ο έμπειρος τεχνικός δεν παρέλειψε να ζητήσει τη συμπαράσταση των φιλάθλων της Αγριάς και των γύρω περιοχών, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η αναμέτρηση με τον Α.Ο. Σελλάνων είναι πολύ σημαντική, αφού ενδεχόμενη νίκη θα μας σταθεροποιήσει πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Γι’ αυτό και θέλουμε τη βοήθεια των φιλάθλων. Ο Θησέας πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία και εκπροσωπεί επάξια την Αγριά στη Γ’ Εθνική. Θεωρώ ότι αξίζει της συμπαράστασης από τον κόσμο της ευρύτερης περιοχής».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις