Φεράντο: Πάμε βήμα-βήμα

Ο Χουάν Φεράντο απέφυγε να βάλει την λέξη άνοδος στους στόχους του ΝΠΣ Βόλος για το φετινό πρωτάθλημα της Football League. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του είχε τον έλεγχο σε όλη την αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο και δεν απειλήθηκε καθόλου. Οι δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου μετά την εκτός έδρας νίκη με 2-0:
«Πήραμε τον έλεγχο του παιχνιδιού από την αρχή και στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος δεν μας έκανε ευκαιρίες. Εμείς αντίθετα είχαμε περισσότερες ευκαιρίες για να κάνουμε μεγαλύτερο σκορ. Θα μπορούσαμε να είχαμε φτάσει σε ένα σκορ του 3-0, ή 4-0. Δουλέψαμε καλά στην άμυνα και στις στημένες μπαλιές του αντιπάλου και δεν δεχθήκαμε φάσεις. Τώρα σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Ηρόδοτο που έχει καλούς ποδοσφαιριστές. Η ομάδα είναι πρώτη στη βαθμολογία και κάνει πορεία ανόδου».

Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας;
«Ο στόχος μας είναι το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ για το Κύπελλο και να προσπαθήσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του θεσμού. Μετά ακολουθεί το παιχνίδι με την Κέρκυρα για το πρωτάθλημα. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, έχουμε καλή νοοτροπία και κοιτάζουμε βήμα, βήμα τα παιχνίδια μας».