Α. Μπέος: «Τον Πάσχο δεν πρόκειται να τον ψηφίσει ούτε η μάνα του»

Στην τηλεόραση του ΑΣΤΡΑ και στην εκπομπή «Παράθυρο στη Θεσσαλία» φιλοξενήθηκε ο Αχιλλέας Μπέος. Ο δήμαρχος Βόλου, στο πρώτο σκέλος της συνέντευξης του ως προς τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας, απάντησε στις ερωτήσεις του Δημήτρη Μαρέδη σχετικά με τις εκλογές της ΕΠΣΘ, τον Μπάμπη Πάσχο, αλλά και το συμβάν στο λιμάνι του Βόλου. Επίσης, ο Αχιλλέας Μπέος προκάλεσε τον Πάσχο να βάλει υποψηφιότητα για τις εκλογές της 10ης Αυγούστου.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αχιλλέα Μπέου στην τηλεοπτική εκπομπή «Παράθυρο στη Θεσσαλία», όπως την απομαγνητοφώνησε το Goalpost.gr:

Για τις εκλογές της ΕΠΣΘ: «Έβγαλα μία ανακοίνωση. Δεν υπάρχει πιο δημοκρατικό και πιο σωστό πράγμα από τις εκλογές, γι αυτό και χαιρέτισα αυτή την απόφαση. Πόσα σωματεία είναι; Σαράντα; Σαράντα πέντε; Ας επιλέξουν αυτοί. Το να πάμε με το έτσι θέλω, με παράνομους τρόπους να διεκδικήσουμε μια προεδρία που δεν μας ανήκει, θεωρώ ότι είναι αθέμιτο και δεν είναι σωστό. Το Πρωτοδικείο έκρινε αυτό, οφείλουν όλοι να το σεβαστούν, εγώ το χαιρέτισα και καλή τύχη… 10 Αυγούστου».

Για τον κ. Πάσχο: «Εγώ δεν έδειρα κανέναν Πάσχο. Όλοι είμαστε άνδρες. Αν έχω απέναντι μου δέκα άτομα και ξέρω ότι θα με κάνουν τουλούμι στο ξύλο, θα ρίξω και δύο. Θα αντιδράσω κι ας ξέρω, ότι θα γίνω μαύρος από το ξύλο. Η άλλη εκδοχή του άνδρα είναι… έφαγες ένα χαστούκι, δύο και δεν μιλάς, αφού δεν μπορείς να αντιδράσεις ή δεν θέλεις να αντιδράσεις. Το να διαφημίζεις ότι έφαγες ξύλο, Παναγία και Χριστέ μου, δεν το έχω ξανασυναντήσει σε κανέναν άνδρα».

mpeos-maredis

Για το συμβάν στο λιμάνι του Βόλου, που δεν συνέβη πότε:
«Δεν τον έδειρα. Είχα κανονίσει ένα ραντεβού στο λιμάνι του Βόλου ενόψει των Χριστουγέννων. Δεν πήγα, όμως, γιατί με ειδοποίησαν ότι ο διακοσμητής για αυτό που θέλουμε να φτιάξουμε, δεν μπόρεσε να έρθει και αναβάλαμε το ραντεβού για μετά από μια εβδομάδα. Τώρα, αν τον κ. Πάσχο τον έδειρε κάποιος, ας πάει να τον βρει, εγώ δεν τον έδειρα. Πάντως, κάποιος μου είπε ότι τα χειλάκια του ήταν ματωμένα».

Για την πρόσκληση του στον Πάσχο, να βάλει υποψηφιότητα στις εκλογές: «Θα ασχοληθούμε τώρα με τον Πάσχο; Η μάνα του δεν τον ξέρει. Ήταν ένας περαστικός από την ΕΠΣΘ και τίποτα άλλο. Βογκάει όλος ο Βελεστίνος. Πανηγυρίζανε όλοι οι άνθρωποι και σήμερα βάζανε και τσίπουρα και πίνανε με την απόφαση του Ειρηνοδικείου. Τόσο συμπαθής είναι. Ας βάλει αν είναι μάγκας, υποψηφιότητα για τις εκλογές. Φουστανέλα, όμως, θα βάλει. Ούτε η μάνα του δεν πρόκειται να τον ψηφίσει».

Δημήτρης Μπιτολάς για το Goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις