Π. Αμανατίδης: Δίνουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής του Ολυμπιακού, Περικλής Αμανατίδης τόνισε στη συνέντευξη Τύπου, πως η ομάδα του πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση και όλοι μαζί δίνουν τον αγώνα για να γράψει ο Ολυμπιακός μία νέα σελίδα στην ένδοξη ιστορία του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των “ερυθρολεύκων”:

«O Ολυμπιακός Βόλου πήρε από το παιχνίδι αυτό που δικαιούταν. Έκανε μία καταπληκτική εμφάνιση και είχε πάρα πολλές τελικές προσπάθειες. Πραγματικά το ποδόσφαιρο είναι μαγικό. Την προηγούμενη Κυριακή με πάρα πολλές τελικές ενέργειες, πάνω από 15, καταφέραμε και βάλαμε ένα γκολ με πέναλτι στο 93’, το οποίο όμως ήταν. Σ’ αυτήν την αγωνιστική οι παίκτες μας έδειξαν ότι δεν πτοούνται από μία συγκυρία, γιατί έτσι χαρακτήρισαν τις χαμένες ευκαιρίες. Οι ποδοσφαιριστές μας ευστόχησαν και στο ματς με τον Φωκικό, αλλά δεν μπήκε η μπάλα στα δίχτυα. Στην πράξη δείχνουμε την εμπιστοσύνη στο υλικό μας. Μένουμε στην ουσία των πραγμάτων και σε όλα όσα έχουμε πει από την αρχή. Γιατί εμείς πιστεύουμε σε βασικές αρχές στο ποδόσφαιρο.

Προσωπικά θέλω να δώσω στον Ολυμπιακό Βόλου ένα know-how, που έχω όσον αφορά την κατάκτηση των τίτλων. Είμαι περήφανος γι’ αυτούς που έχω πάρει, αλλά θέλω να πάρω άλλον έναν με αυτούς τους παίκτες, με αυτήν την ομάδα και να βοηθήσουμε και εμείς να γραφτεί μία καινούργια σελίδα και να χαραχτεί μία καινούργια πορεία για αυτό για τον Ολυμπιακό. Δίνουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό και προσπαθούμε για το καλύτερο. Ακόμη κι αν κάτι δεν μας βγει, να ξέρετε ότι προσπαθούμε για το καλύτερο. Μέσα στα αποδυτήρια υπάρχουν χαραγμένες οι αρχές μας και δεν μπορεί να τις παραβεί κανείς.

Η συνέχεια αναμένεται σκληρή και δύσκολη. Γίνεται ένα πρωτάθλημα που ξεχωρίζουν δύο ομάδες και γίνεται μία μάχη στήθος με στήθος. Νομίζω, όμως, ότι θα παίξουν ρόλο η σταθερότητα, η αποτελεσματικότητα και η σοβαρότητα. Όλα αυτά τα πράγματα που χαρακτηρίζουν το DNA των πρωταθλητών. Γιατί καλές είναι οι νίκες, αλλά θα πρέπει να ξέρεις να τα βλέπεις ξεχωριστά τα παιχνίδια. Να είσαι πάντα απαιτητικός. Ο Ολυμπιακός Βόλου θα βελτιωθεί αγωνιστικά, αλλά θα βελτιώσει και κάποια πράγματα, όσον αφορά την δυναμική του ρόστερ. Η ομάδα θα ενισχυθεί κι άλλο και οι παίκτες που θα έρθουν θα δώσουν μεγαλύτερη ώθηση στα παιδιά, που κάνουν μία καταπληκτική πορεία. Δεν πιστεύω ότι αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς για τον Ολυμπιακό Βόλου. Γι’ αυτό, όσον αφορά τις ευχές, θα περιμένουμε λίγες μέρες και στην εκδήλωση που έχουμε θα τις πούμε εκεί».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις