Χωρίς να δυσκολευτεί… ο Ρήγας πέρασε από τον Ηρακλή

Όπως αναμενόταν, ο φορμαρισμένος Ρήγας δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 0-3 του Ηρακλή στην αναμέτρηση που έγινε το πρωί της Κυριακής στο Βασδέκειο. Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες κι από τη στιγμή που άνοιξαν το σκορ κι έπειτα, μπορούσαν ανά πάσα στιγμή να πετύχουν κι άλλα τέρματα,  καθώς χάθηκε σωρεία ευκαιριών.

Το σκορ για το Ρήγα άνοιξε στο 27ο λεπτό, όταν ο Νασιακόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Πάσχος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην εστία του Βλαχόπουλου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους (46’) οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε αντροπή του Σέττου, που δεν δόθηκε.

Στο 67’ ο Σέττος εξαπέλυσε ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα έσκασε λίγα μέτρα μπροστά από το Βλαχόπουλο και κατέληξε στη γωνία της εστίας του για το 0-2.

Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 74’, όταν ο Σέττος έκανε την μπαλιά από δεξιά προς τον Πάσχο, ο οποίος με πλασέ βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Στις καλύτερες από τις ευκαιρίες του Ρήγα, στο 71΄ καταπληκτική προσπάθεια του Νασιακόπουλου που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, κατέληξε σε κόρνερ από απόκρουση του τερματοφύλακα, ενώ και σουτ του Αραμπατζή στο 73’ απέκρουσε και πάλι σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Ηρακλή.

ΗΡΑΚΛΗΣ Β.: Βλαχόπουλος, Μπατσικώστας, Αχ. Δαμάσκος, Αντζούρης, Στρούγγης, Μούτσα, Π. Γκίκας, Πετρόπουλος (57′ Σαββίδης), Χρ. Δαμάσκος, Ίμπρα, Α. Γκίκα.
ΡΗΓΑΣ Φ.: Παπαγιάννης, Γούτσιος (62′ Γεωργατζής), Καραλιάμπας, Γκάγκας, Σπαθής, Αλεξίου, Τσιαντής (83′ Σουγκάρης), Νασιακόπουλος, Γάρος (46′ Σέττος), Αραμπατζής, Πάσχος (77′ Ζηρδέλης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις