Εντυπωσιακή νίκη της Σκιάθου στο Σέσκλο

Πολύ σημαντική νίκη για την Σκιάθο που πέρασε από το Σέσκλο, επικρατώντας της Ακρόπολης με 4-1, σε ένα αποτέλεσμα που έκανε αίσθηση.

Αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα Ακρόπολης, που αναμφισβήτητα περνά κρίση μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα της.

Αυτή ήταν η τρίτη εκτος έδρας νίκη για τη Σκιάθο, έναντι δυο που έχουν πετύχει οι νησιώτες στην έδρα τους, σ’ αυτό το πρώτο μέρος του πρωταθλήματος.

Στο 22’ ο Ντ. Πρίφτι με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στη γωνία  του Σταμέλου για να κάνει το 0-1.

Στο 30’ ο Ντ. Πρίφτι έκανε τη σέντρα κι ο Χισάι με το κεφάλι πέτυχε το 0-2, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Το 0-3 έγινε στο 61’ με περιπετειώδη τρόπο, όταν ο Ντ. Πρίφτι έκανε την προσπάθεια, από διώξιμο η μπάλα βρήκε στο δοκάρι της εστίας της Ακρόπολης, φτάνοντας έτσι  στον Μανωλιό, ο οποίος με κοντινό πλασέ έκανε το 0-3.

Στο 68’ ο Μερμίγγης μείωσε σε 1-3 για τους γηπεδούχους, με σουτ μέσα από την περιοχή.

Το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε στο 89’, όταν ο Ντ. Πρίφτι πίεσε κι έκλεψε τη μπάλα από τον Σταμέλο, σε χώρο μεταξύ του κέντρου και της μεγάλης περιοχής, πλασάροντας από μακριά στην άδεια εστία.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Σταμέλος, Τσαπέρος (46’ Κατής), Πασιάς (46’ Μαυρίδης), Τσούτσας, Γκατζούνας, Χάνος, Κόκκας, Κ. Κολημήτρας (46’ Τ. Κολημήτρας), Μερμίγγης, Παγώνης, Ν. Αντωνίου (55’ Αξιώτης)

ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Τάσσος, Αλ. Τζελάι, Νασιάκος, Τουρναβίτης, Σταμέλος (58’ Τσικούνας), Μανωλιός (78’ Χρ. Τζελάι), Γ. Γκιαουράκης, Χισάι, Ντ. Πριφτι, Άλικα (80’ Σερ.  Αϊντίνι)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις