Α’ ΕΠΣΘ: Το Φιλμ της 11ης αγωνιστικής (+ πίνακας βαθμολογίας)

Η 11η αγωνιστική ήταν η τελευταία, πριν την  μεγάλη διακοπή για τις εορτές των Χριστουγέννων (η επόμενη αγωνιστική θα είναι το σαββατοκύριακο 5-6/01/2019) και η ολοκλήρωση της δημιούργησε μία  συγκλονιστική κατάσταση στο βαθμολογικό πίνακα της κορυφαίας τοπικής κατηγορίας, όσον αφορά στους διεκδικητές του τίτλου, αφού στις πέντε πρώτες θέσεις συνωστίζονται πέντε ομάδες με διαφορά μεταξύ τους από 1 έως 5 πόντους, γεγονός που σημαίνει ότι όλα μπορούν να ανατραπούν, όταν μπροστά μας υπολείπεται περισσότερο από ένας γύρος πρωταθλήματος.

Αναλυτικότερα σε όσα είδαμε στις αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου, ξεχωρίζει το παιχνίδι Δήμητρας- Σαρακηνού, όπου η γηπεδούχος ομάδα με το άνετο 3-0 διατηρήθηκε μόνη πρώτη στην κορυφή,  με τον Διαγόρα που  επικράτησε όπως ήταν αναμενόμενο  επί των Μυρμιδόνων στην έδρα του με 4-1,  να ακολουθεί ένα βαθμό πίσω στη βαθμολογία.

Ο Αίας Σούρπης που συνεχίζει τη νικηφόρο πορεία του και με μεγάλα σκορ, πέρασε  επίσης εύκολα από τον Μαγνησιακό (0-3),  σκοράροντας όλα τα τέρματα του στο δεύτερο ημίχρονο,  ενώ και ο Ρήγας, που επίσης εντυπωσιάζει στα τελευταία παιχνίδια με την εικόνα του, δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να επικρατήσει του Ηρακλή με 3-0.

Η Σκιάθος ήταν αυτή που πέτυχε μία επίσης εντυπωσιακή νίκη επικρατώντας 1-4 επί της Ακρόπολης στο Σέσκλο,  εκεί όπου η γηπεδούχος ομάδα συνεχίζει να διέρχεται αγωνιστική κρίση, μετρώντας πλέον πέντε συνεχόμενες ήττες.

Η Αγία Παρασκευή που επίσης διέρχεται αγωνιστική κρίση,  λόγω βασικών απουσιών, επίσης υπέστη την 5η ήττα στη σειρά,  με 1-3 από την ομάδα του Πρωτεσιλάου  που είχε μία ιδιαίτερα σοβαρή εμφάνιση στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Τέλος, Αγία Άννα και Πύρασος σε ένα θεαματικό δεύτερο ημίχρονο ήρθαν ισόπαλοι 2-2,  με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις με πέναλτι,  το οποίο ωστόσο δεν αμφισβητήθηκε από κανέναν.

Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής
Δήμητρα-Σαρακηνός 3-0
Ακρόπολη-Σκιάθος 1-4
Αγία Αννα –Πύρασος 2-2
Αγία Παρασκευή-Πρωτεσίλαος 1-3
Διαγόρας-Μυρμιδόνες 4-1
Ηρακλής-Ρήγας 0-3
Μαγνησιακός-Αίας 0-3

Η Βαθμολογία

*Παιχνίδι λιγότερο για Ρήγα – Σκιάθο

Η επόμενη 12η αγωνιστική
Ακρόπολη- Δήμητρα
Σαρακηνός- Αγ. Άννα
Σκιάθος- Αγ. Παρασκευή
Πύρασος- Διαγόρας
Πρωτεσίλαος- Ηρακλής Β.
Μυρμηδόνες- Αίας
Ρήγας Φ.- Μαγνησιακός

Τα ρεπορτάζ της αγωνιστικής
Πατώντας στους συνδέσμους που ακολουθούν, μπορείτε να δείτε τα ρεπορτάζ των αγώνων της Α’ ΕΠΣΘ, για την αγωνιστική που ολοκληρώθηκε.
Προελαύνει ο Διαγόρας… “καθάρισε” στο πρώτο τέταρτο τους Μυρμηδόνες
Ήταν καλύτερος… κέρδισε δίκαια, ο Αίας στο Μαγνησιακό
Ισοπαλία στα… “Χ-ασομέρια”, γι’ Αγ. Άννα και Πύρασο
Πήρε προβάδισμα… και νίκη, ο Πρωτεσίλαος στην Αγ. Παρασκευή
Με «τριάρα»… παρέμεινε στην κορυφή η Δήμητρα
Χωρίς να δυσκολευτεί… ο Ρήγας πέρασε από τον Ηρακλή
Εντυπωσιακή νίκη της Σκιάθου στο Σέσκλο

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις