Τρίτη σερί ήττα για Αλμυρό, 1-0 από τον Αστέρα Ιτέας

Την ήττα με 1-0 από τον Αστέρα στην Ιτέα γνώρισε ο Γ.Σ. Αλμυρού. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 42’ με πέναλτι του Κακκάβα. Αυτή ήταν η τρίτη σερί ήττα του ΓΣΑ στο πρωτάθλημα, ενώ ο Αστέρας πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, με τον Μαλισσόβα στο 4’ και τον Αλεξίου στο 6’. Ο Αλμυρός έφτασε κοντά στο γκολ στο 15’ με τον Γκίκα, ενώ στο 28’ ο Αλεξίου δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σταυράκη.

Στο 40’ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι παίκτη του Αστέρα, με τον διαιτητή να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι. Στο επόμενο λεπτό, μάλιστα, ο Λαθύρης καταλόγισε πέναλτι υπέρ της ομάδας της Ιτέας, σε ανατροπή του Πρέντι από τον Κόκκα μέσα στην περιοχή. Ο Κακκάβας ανέλαβε την εκτέλεσή του, γράφοντας το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλμυρός προσπάθησε να απειλήσει το τέρμα του Πάππου και να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, δίχως όμως να το καταφέρει. Μάλιστα, στο 82’ λίγο έλειψε να γίνει το 2-0 για τον Αστέρα, με τον Αλεξίου να σουτάρει και τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Σταυράκη.

Διαιτητής: Λαθύρης (Φθιώτιδας).
Βοηθοί: Δόσκορης, Λιτοσελίτης (Φθιώτιδας).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ: Πάππος, Ρέλλας  (77’ Καρουμπί, 90’ Παπεμμανουηλίδης), Αντωνόπουλος, Ηλιάδης, Μπογκντάνι, Μαυρόπουλος, Αλεξίου, Μαλισσόβας, Κακκάβας (86’ Γκούρα), Πρέντι, Σεΐτι (46’ Νικολόπουλος).
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Κόκκας, Βανγκέλι, Δημηνάς (62’ Χατζής), Αλεξανδρής, Στουρνάρας, Τσελεπής (56’ Κοντοβάς), Τσιώλης, Γκίκας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις