Βακουφτσής: Δίκαιο το αποτέλεσμα

Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα στον αγώνα της ομάδας του με τη Νίκη Βόλου, ο Γιώργος Βακουφτσής, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο τεχνικός των Μετεώρων εξέφρασε την άποψη πως η Νίκη Βόλου και ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ένα επίπεδο πάνω απ’ όλες τις υπόλοιπες και το πρωτάθλημα θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Α.Σ. Μετέωρα:

Για τα αν θεωρεί δίκαιο το αποτέλεσμα:

“Πιστεύω ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι είχαμε αρκετά καλή παρουσία, ως ομάδα, μέχρι το 60′-65′, μέχρι που δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, τις οποίες δεν καταφέραμε να τις κάνουμε γκολ και μοιραία όταν έγινε το 2-0, μιας που η Νίκη έχει την εμπειρία να διαχειριστεί ένα τέτοιο σκορ, τελείωσε το παιχνίδι για εμάς. Αλλά, θεωρώ ότι η Νίκη, μαζί με τον Ολυμπιακό, είναι ένα επίπεδο παραπάνω από τις άλλες ομάδες και το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο”.

Για το ποια από τις δύο ομάδες του Βόλου θα τερματίσει στην πρώτη θέση, στο τέλος:

“Δεν είμαι μάντης, δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις. Είναι δύο ομάδες που έχουν έμπειρους παίκτες, είναι επαγγελματίες. Θεωρώ ότι σε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα, οι λεπτομέρειες παίζουν σημαντικό ρόλο. Πρέπει να είναι σοβαρές οι ομάδες, μέχρι το τελευταίο παιχνίδι, παίζουν και μεταξύ τους. Δεν μπορούμε να κάνουμε πρόβλεψη αυτή τη στιγμή, αλλά είναι σίγουρο πως αυτές οι δύο ομάδες είναι ένα επίπεδο πάνω απ’ όλες τις άλλες στον όμιλό μας κι έχουν τον πρώτο λόγο”.

Για την πολύ καλή δουλειά που κάνει, μέχρι στιγμής, στην ομάδα των Μετεώρων:

“Η δουλειά είναι συλλογική, δεν την κάνω μόνος μου. Σίγουρα, είμαστε στην τρίτη θέση, θέλαμε να έχουμε μία καλή παρουσία και να κερδίσουμε τον σεβασμό όλου του ομίλου. Κάναμε έναν καλό πρώτο γύρο, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Θέλουμε να έχουμε έναν εξίσου καλό δεύτερο γύρο. Για να τα πας καλά, πρέπει να έχεις ποδοσφαιριστές με ποιότητα κι έχουμε αρκετούς, έχουμε μία σταθερή διοίκηση και μία οργάνωση που είναι σε καλό επίπεδο κι αυτό, δόξα τον Θεό, φαίνεται και στα αποτελέσματα”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις