Για μέλη του ΝΠΣ Βόλος τα εισιτήρια με ΑΕΚ

Την ΑΕΚ αντιμετωπίζει ο ΝΠΣ Βόλος την Πέμπτη, στις 3:00μ.μ., στη Νεάπολη, για το Κύπελλο Ελλάδος. Η κυανέρυθρη διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τον τρόπο εισόδου των φιλάθλων στο γήπεδο, διευκρινίζοντας πως απαραίτητη προϋπόθεση για την προμήθεια εισιτηρίου του αγώνα είναι η εγγραφή ως μέλους του συλλόγου.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Έπειτα από τις τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα που έφεραν την ομάδα μας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Football League, o Βόλος ρίχνεται στη μάχη του κυπέλλου Ελλάδος με στόχο την πρόκριση στους «δεκαέξι»του θεσμού.

Την ερχόμενη Πέμπτη στις 3.00 μ.μ. στο γήπεδο της Νεάπολης, ο Βόλος υποδέχεται την πρωταθλήτρια Ελλάδος ΑΕΚ, σε ένα ματς όπου με νίκη ή ακόμα και με ισοπαλία εξασφαλίζει και μαθηματικά την πρόκρισή του στους «δεκαέξι» καλύτερες ομάδες του θεσμού.

Για τον αγώνα την ερχόμενης Πέμπτης έχει οριστεί γενική είσοδος 10 ευρώ, ενώ ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας.

Τα εισιτήρια διατίθενται από αύριο στα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος) από τις 9.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ. και από τις 6.00 μ.μ. έως τις 9.00 μ.μ., ενώ την ημέρα του αγώνα θα διατίθενται από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης.

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίων αγώνα απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί ο κάτοχος τους να είναι μέλος της ομάδας.

Επιπλέον για τους μακροχρόνια ανέργους (περισσότερους από 6 μήνες ανεργίας), τους πολύτεκνους αλλά και τα ΑΜΕΑ η είσοδος θα είναι δωρεάν με μοναδική προϋπόθεση να είναι μέλη της ΠΑΕ Βόλος (απαραίτητη η επίδειξη των σχετικών δικαιολογητικών και της κάρτας μέλους στην είσοδο).

Επιπλέον οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται στις εξέδρες του γηπέδου δωρεάν.

Υπενθυμίζουμε η εγγραφή νέων μελών ή η ανανέωση της συνδρομής των παλαιών μελών κοστίζει 10 ευρώ και γίνεται στα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος) καθημερινά 9.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. και 6.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ..

Η είσοδος των φιλάθλων για τον αγώνα με την ΑΕΚ θα γίνεται από τη Θύρα 2 του γηπέδου της Νεάπολης (οδός Υδρας)”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις