Στις έξι καλύτερες ομάδες της Ελλάδας οι κορασίδες του Ο.Υ.Κ.Β. στο πόλο

Τεράστια επιτυχία για τις κορασίδες (U16) (γεν. το 2003 και νεότερες) του ΟΥΚ Βόλου. Στους αγώνες της ημιτελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που έγιναν στην Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο 15 και 16/12/2018 κατάφεραν να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και να πετύχουν την πολυπόθητη πρόκριση στην τελική εξάδα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Στην Θεσσαλονίκη, τα κορίτσια του ΟΥΚ αγωνίσθηκαν με πάθος και πέτυχαν νίκες απέναντι στον Άρη Θεσσαλονίκης  με σκορ 15-5, τον Πανσερραϊκό με σκορ 12-6 ενώ ηττήθηκαν από τον ΠΑΟΚ με σκορ 12-9. Ο προπονητής της ομάδας Ζαφείρης Μαρινάγης χρησιμοποίησε στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα τις παρακάτω αθλήτριες: Νασιάκου Βιργινία, Νασιάκου Άννα, Ντόνα Κλεοπάτρα, Μπένη Φωτεινή, Κουφιδάκη Χρυσάνθη, Γαργαλέτσου Κατερίνα, Τσιμπερίδη Ελένη, Πετροπούλου Γεωργία, Καλλιμοπούλου Ειρήνη.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας σ’ έναν μήνα περίπου στους αγώνες της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην Αθήνα.

Στα πλαίσια της αρτιότερης προετοιμασίας της ομάδας, έχει προσκληθεί γαι τις ημέρες των Χριστουγέννων η αντίστοιχη ηλικιακή ομάδα του Εθνικού Πειραιά σε μια σειρά κοινών προπονήσεων και φιλικών αναμετρήσεων.

Επίσης, ο ΟΥΚ Βόλου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την διατροφολόγο κ. Κατερίνα Παππά η οποία στηρίζει με τις διατροφικές της συμβουλές και την επιστημονική της παρακολούθηση εκτός των άλλων τμημάτων και την γυναικεία ομάδα του συλλόγου. Στόχος του συλλόγου είναι όχι μόνο η εκγύμναση των αθλητών του και η σωστή εκμάθηση του αθλήματος της υδατοσφαίρισης, αλλά η συνολική παιδεία και η δημιουργία σωστών βάσεων σε αθλητικά και όχι μόνο πλαίσιο. Για το σκοπό αυτό ο ΟΥΚ καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά την κ. Παππά Κατερίνα στην οικογένεια του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις