Νοκ-άουτ ο Παναιτωλικός, πρόκριση για Παναθηναϊκό και ΑΟΧ/Κισσαμικό

Την απογοητευτική του πορεία στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκλήρωσε ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα δεν μπόρεσε να επικρατήσει ούτε του ΟΦΙ στην Κρήτη, με τους γηπεδούχους μάλιστα δεδομένης και της διαφοράς δυναμικότητας να εμφανίζουν καλύτερη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.
Με αυτό το αποτέλεσμα αποκλείστηκαν και οι δύο και αντίστροφα, Παναθηναϊκός και ο ΑΟΧ/Κισσαμικός που αναμετρώνται αύριο, θα κοντραριστούν με μοναδικό ενδιαφέρον την πρωτιά του ομίλου.
Χαρακτηριστικό της κακής πορείας των Αγρινιωτών σε αυτή την πορεία, αποτελεί το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να σκοράρει ούτε ένα γκολ στα τρία ματς που έδωσε, τα δύο μάλιστα κόντρα σε ομάδες κατώτερων κατηγοριών.
Η πρώτη καλή στιγμή του ματς σημειώθηκε στο 16’, με τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού, Γιαννακόπουλο να λέει «όχι» σε καλό σουτ του Μηνά, ενώ τρία λεπτά αργότερα και πάλι ο ΟΦΙ βρέθηκαν κοντά ατο να ανοίξει το σκορ, με τον Γιουκούδη να μην μπορεί να στείλει στα δίχτυα, αφού δεν πρόλαβε την μπάλα από σέντρα του Αναστασόπουλου.
Η μεγαλύτερη στιγμή για τους φιλοξενούμενους σημειώθηκε στο 54’, με τον Μπελεβώνη να σουτάρει εκτός περιοχής, αλλά σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Μπένκο.
ΟΦ Ιεράπετρα: Μπένκο, Αναστασόπουλο, Μίγγα, Πότσι, Μούτσα, Χίσι, Παπαδόπουλο (75’ Κορέτας), Μαρτσάκη (68’ Τοπούζης), Μηνάς, Γιουκούδης, Πυθαρούλης
Παναιτωλικός: Γιαννακόπουλο, Γιαννιώτη, Βακράκο, Μαρινάκη, Αγροδήμο, Βασιλούδης, Τσιγγάρας, Χαντάκιας, Λιάβας (59’ Ρότσα), Κόκκορης (66’ Γουίλιαν), Μπελεβώνης (73’ Μανά)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις