Πρόκριση για Πανιώνιο στο Κύπελλο

Γιατρειά στο Κύπελλο βρήκε ο Πανιώνιος. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης επικράτησε 2-1 του Ηροδότου στην Κρήτη, έχοντας ήδη στις βαλίτσες και τα εισιτήρια για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά και την πρωτιά του 8ου ομίλου και ολοκλήρωσε με το απόλυτο, καθώς είχαν προηγηθεί οι νίκες με Απόλλωνα Πόντου και ΑΕΛ. Την Τετάρτη Απόλλων Πόντου και ΑΕΛ θα διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση.
Ο Τσιλούλης άνοιξε το σκορ στο 37ο λεπτό με διαγώνιο σουτ, ο Ντουρμισάι έκανε γκολ στο 77’ το πέναλτι που κέρδισε λίγο πριν ο σκόρερ του πρώτου γκολ από τον Καργιωτάκη. Παρά το γεγονός ότι έπεσε σωστά ο Τσιλιγγίρης. Στο 82’ ο Δαμιανάκης μείωσε το σκορ με κεφαλιά-ψαράκι, αλλά δεν διαφοροποιήθηκε κάτι μέχρι το φινάλε.
Ηρόδοτος (Αρμάντο Φουτσίνι): Κασμερίδης (58′ Τσιλιγγίρης), Νικηφόρος, Μπαλάφας, Φουκαράκης, Μωραΐτης, Καργιωτάκης, Κοντογιάννης, Αυγενικού, Δαμιανάκης, Μασάδο (55′ Κονέ), Αμαραντίδης (57′ Προβυδάκης)
Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Μανοΐλοβιτς, Ντε Ταντέο, Μακρύλλος, Άλμπεργκ (64′ Παπαγεωργίου), Οικονομίδης, Σίντι Αλί, Ρέντζας (72′ Ντουρμισάι), Τσιλούλης (90′ + 1′ Σουσώνης), Μίκο, Κότσιτς, Σεράφ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις