Μεγάλη επιτυχία το τουρνουά βόλεϊ για τις “Άσπρες Πεταλούδες” (+Photos)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (16/12) το τουρνουά υπέρ του Ιδρύματος “Άσπρες Πεταλούδες ” που συνδιοργάνωσαν οι ομάδες ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, Γ.Σ ΒΌΛΟΥ και συμμετείχε ο Γ.Σ ΑΛΜΥΡΟΎ.

Το κλειστό γήπεδο Αγριάς γέμισε κυριολεκτικά από πλήθος κόσμου που προσήλθε για να στηρίξει την προσπάθεια των συλλόγων κι από την προσφορά τους συγκεντρώθηκε απίστευτα μεγάλη ποσότητα τροφίμων τα οποία και παραδόθηκαν στους υπεύθυνους του Ιδρύματος.

Στο επίκεντρο της εκδήλωσης βρέθηκαν τα παιδιά των ακαδημιών που για τέσσερις ώρες έπαιξαν βόλεϊ στα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα, χωρισμένα σε ομάδες. Επίσης παρευρέθηκε ομάδα του Ιδρύματος που έπαιξε βόλεϊ μαζί με τα παιδιά των ακαδημιών, προσφέροντας χαρά κι αγάπη.

Τη διοργάνωση τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος του Ιδρύματος “Άσπρες Πεταλούδες” κος Αθανάσιος Μπακαλιάνος, ο οποίος στην ομιλία του ευχαρίστησε τα παιδιά, τους γονείς και τους συλλόγους για την ενίσχυση που προσέφεραν.

Επίσης οι άνθρωποι της Αργούς ευχαριστούν όλους τους γονείς και τα παιδιά που αγκάλιασαν την προσπάθεια, τους υπεύθυνους του Ιδρύματος που δέχτηκαν με χαρά την προσφορά και την εταιρεία αναψυκτικών ΕΨΑ που στήριξε την διοργάνωση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: facebook.com/ΑΡΓΩ-VOLLEY-CLUB

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις