Αυλαία με Ξάνθη για τη Νίκη Βόλου (19/12, 15:00)

Την “σουπερλιγκάτη” Ξάνθη υποδέχεται το μεσημέρι της Τετάρτης (19/12, 15:00) η Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για την 3η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το βαθμολογικό κίνητρο η Ξάνθη

Πρόκειται για ένα παιχνίδι, με βαθμολογικό κίνητρο μόνο για τη φιλοξενούμενη ομάδα, η οποία θέλει νίκη ή ισοπαλία για να “κλειδώσει” την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του θεσμού. Από την άλλη, βέβαια, η προσεχής αναμέτρηση δεν περνάει στα “ψιλά” για τον Ράτκο Ντόστανιτς και τους συνεργάτες του, καθώς όπως ο ίδιος ο Σέρβος έχει προμηνύσει, πρόκειται για ένα σημαντικό “τεστ” των ποδοσφαιριστών του, ενόψει Ιανουαρίου και μεταγραφικής περιόδου. Συγκεκριμένα, το τεχνικό τιμ των κυανόλευκων σκέφτεται την εφαρμογή ενός μικρού rotation, προκειμένου να διαπιστωθεί η αγωνιστική κατάσταση ορισμένων παικτών του υπάρχοντος ρόστερ, ώστε να ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις για την ενίσχυσή του, τον πρώτο μήνα του νέου έτους.

Από τη Δευτέρα στην Πορταριά η Ξάνθη

Η φιλοξενούμενη Ξάνθη προέρχεται από ήττα, το περασμένο Σαββατοκύριακο, από τον ουραγό της πρώτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας, Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Η αποστολή των “Ακριτών” δεν επέστρεψε στη βάση της, αλλά μετέβη στην Πορταριά τη Δευτέρα, στην οποία κατέλυσε συνολικά δύο μέρες, ενόψει του αγώνα στο Πανθεσσαλικό. Ο Μίλαν Ράσταβατς θα έχει στη διάθεση του, τους εξής 21 ποδοσφαιριστές: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Χατζητερζόγλου, Κασάδο, Συλλά, Λισγάρας, Αλμέιδα, Μελιόπουλος, Καμαρά, Τζουρίτσκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Σαρπόνγκ, Καντά, Μπρίτο, Κάστρο, Γέντρισεκ, Μελισσόπουλος, Κίκε, Θυμιάνης και Σουλεϊμάν.

Χωρίς Καντούτση και Μακένγκο η Νίκη

Από την άλλη, η Νίκη προέρχεται από ένα πολύ σημαντικό “διπλό” στην Καλαμπάκα, κόντρα στον τρίτο Α.Σ. Μετεώρων και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο Ράτκο Ντόστανιτς υπολογίζει στους: Μανώλη Αποστολίδη, Κώστα Παπαδόπουλο, Χρήστο Καρτσαμπά, Βασίλη Λάιο, Έρβιστ Μετούσι, Θοδωρή Παπαδόπουλο, Νέτι Μέτσε, Αλέξανδρο Τσεμπερίδη, Βασίλη Ρόβα, Γιώργο Ιορδανίδη, Λόρι Κέρι, Αλέξα Βουκομάνοβιτς, Γιάννη Δωματά, Άγγελο Ματθαίου, Φάμπιο Ταβάρες, Χρήστο Τζιώρα, Αλέξανδρο Αναστασίου, Γιάννη Ντινιωτάκη, Νίκο Παπαδήμα και Σταύρo Βουρδάκη.

Φωτιάδης από την Καστοριά ο «άρχων» της αναμέτρησης

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Φωτιάδης από την Καστοριά, με βοηθούς τους Ψαρρή (Ζακύνθου) και Δημητριάδη (Καστοριάς). Τέταρτος θα είναι ο Πανυτσίδης από τον Σύνδεσμο Κοζάνης.

 

Τα εισιτήρια

Για τις τιμές των εισιτηρίων και για τον τρόπο εισόδου στο Πανθεσσαλικό, για τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος με την Ξάνθη ενημέρωσε τους φιλάθλους της, η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου.

Η ανακοίνωση:

Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει για τις τιμές των εισιτηρίων και τη διαδικασία εισόδου των φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον αγώνα Νίκη Βόλου – Ξάνθη για την 3η αγωνιστική του 7ου Ομίλου του Κυπελλου Ελλαδος 2018-2019, την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 στις 15:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

– Γενική Είσοδος :10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες της σκεπαστής κερκίδας εκτός της VIP)

– Θέσεις VIP: 20€ (εξαιρετικά περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)

– Γυναίκες: 5€

– Μαθητικό – παιδικό: 5€ (13 έως 18 ετών)
– Παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν

Υπενθυμίζεται πως τα εισιτήρια Διαρκείας δεν ισχύουν για τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος.

Είσοδος στο Στάδιο:

Η είσοδος στο στάδιο θα γίνεται από την Β΄ Πεζογέφυρα όπου και θα υπάρχουν τα εκδοτήρια για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων.

Η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Πανθεσσαλικού Σταδίου,  των κατόχων Εισιτηρίων 20€ θα γίνεται από το Parking Σταδίου. Η Δ.Ε. υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η στάθμευση στο περιστύλιο του Σταδίου καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Επίσης να τονιστεί, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των φιλάθλων, πως δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Σταδίου μέσω της Β’ Πεζογέφυρας.

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στις 13.00 το μεσημέρι της Τετάρτης 19/12/2018.

Ασφάλεια:

Στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο θα υπάρχει περιφρούρηση από ιδιωτική ασφάλεια. Η Δ.Ε. καθιστά σαφές ότι όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

Τέλος καλούμε τους φιλάθλους να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια και πάντα με γνώμονα το καλό και το συμφέρον της ομάδας μας.

Νίκη Βόλου 1924 – ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις