Στο φάιναλ φορ του Πανελληνίου Beach Handball γυναικών ο Κένταυρος Αγριάς

Η γυναικεία ομάδα Beach Handball του Κενταύρου Αγριάς συμμετέχει στο Final Four του 16ου Πανελληνίου πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 25-26 Ιουλίου στον Κορινό της Πιερίας. Η ομάδα της Μαγνησίας προκρίθηκε σαν 4η της γενικής κατάταξης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, μαζί με…

 

…τις ομάδες του Α.Σ. Σπάρτακος Goalbet, της Α.Ο.Α.Καστοριάς και του Άρη Θεσσαλονίκης.
Η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς μπορεί να θεωρείται το αουτσάιντερ του τουρνουά, συμμετέχει όμως στο Final Four με όνειρα και ελπίδες για τη καλύτερη δυνατή παρουσία. Ο Κένταυρος θα αντιμετωπίσει σήμερα Σάββατο στις 17.00 στον πρώτο ημιτελικό την ομάδα του Α.Σ. Σπάρτακος Goalbet, το φαβορί της διοργάνωσης, η οποία είναι μέχρι τώρα αήττητη στους αγώνες του πρωταθλήματος, Η αποστολή είναι δύσκολη, όμως οι αθλήτριες του Βαγγέλη Ιωάννου θέλουν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό, Ανάλογα με την έκβαση του ημιτελικού, η ομάδα της Μαγνησίας θα συμμετέχει στον μικρό ή μεγάλο τελικό, την Κυριακή 26 Ιουλίου.
Θα πρέπει να τονίσουμε ότι το Beach Handball είναι ένα θεαματικό άθλημα, που κερδίζει συνεχώς νέους φίλους, ενώ πρόσφατα μπήκε στην ατζέντα της ΔΟΕ, ώστε να γίνει και Ολυμπιακό άθλημα. Μάλιστα τον Αύγουστο οι εθνικές ομάδες Beach Handball ανδρών και γυναικών θα συμμετέχουν στους πρώτους Μεσογειακούς Αγώνες Παραλίας, που θα διεξαχθούν στη Πεσκάρα της Ιταλίας, από 28 Αυγούστου ως 6 Σεπτεμβρίου 2015.
Η αποστολή του Κενταύρου Αγριάς, που αναχωρεί το Σάββατο το πρωί για τον Κορινό αποτελείται από τους: Ιωάννου Ευάγγελο (προπονητή), Αδάμου Ελευθερία, Βλάχου Μαρία, Ευμορφίδου Δωροθέα, Μαργαρίτη Σοφία, Παπαδοπούλου Αποστολία, Παπούλια Ιωάννα, Παπουτσιδάκη Δήμητρα, Σισμανίδου Θένια, Τζουμέρκα Δώρα, Φάζου Λευκοθέα, Χατζή Στυλιανή. Η μεγάλη απούσα θα είναι η Εβίτα Σταμοπούλου, η οποία σήμερα Σάββατο πρόκειται να τελέσει το θρησκευτικό γάμο με τον εκλεκτό της καρδιάς της Δημήτρη Καλεσόπουλο.Οι ευχές βέβαια όλης της ομάδας θα τους συντροφεύουν, για βίο ανθόσπαρτο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις