Τα σκάει… χοντρά για Πρίγιοβιτς η Μπορντό

Σειρήνες ξανά για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς! Η Μπορντό βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού και στην κορυφή της λίστας της είναι ο φορ του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει ξεκινήσει πολύ «ζεστός» τη φετινή σεζόν.

Μάλιστα, σύμφωνα με την πολωνική ιστοσελίδα «Sport Express», οι Γιρονδίνοι έχουν καταθέσει ήδη επίσημη πρόταση ύψους 8 εκατ. ευρώ στον «Δικέφαλο του Βορρά» για τον Σέρβο, για να τον αποκτήσουν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έχει απαντήσει ακόμη στους Γάλλους, αλλά με τα μέχρι τώρα δεδομένα λέγεται ότι ο «Πρίγιοβιτς δεν πωλείται». Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ έχει απορρίψει ήδη πρόταση της Αλ Ιτιχάντ, της Σαουδικής Αραβίας, που ήταν ύψους 7,5 εκατ. ευρώ.

Στο μεταξύ, την περίπτωση του Σέρβου φορ παρακολουθεί διακριτικά και η Λέγκια Βαρσοβίας. Κι αυτό γιατί, ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε αποκτήσει έναντι 1,9 εκατ. ευρώ τον Πρίγιοβιτς τον Γενάρη του 2017, με την πολωνική ομάδα να είχε βάλει στη συμφωνία ποσοστό μεταπώλησης 10% στον 28χρονο διεθνή.