Έμεινε ο Διαμαντόπουλος στον Ολυμπιακό Β.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης, ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος παραμένει μέλος του Ολυμπιακού και την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν, όσον αφορά την οικονομική εκκρεμότητα που υπήρχε, ο 27χρονος επιθετικός απέσυρε την προσφυγή και θα δώσει κανονικά το «παρών» στην πρώτη…

…συγκέντρωση της ομάδας την προσεχή Δευτέρα 27/7 (19.30). Σήμερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε την παραμονή του ποδοσφαριστή στην ομάδα και επιβεβαιώθηκε, έτσι, πλήρως το ρεπορτάζ του goalpost.gr. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Διαμαντόπουλος υπέγραψε νέο συμβόλαιο, με υψηλότερες απολαβές από αυτές που προέβλεπε το συμβόλαιό του για τη νέα χρονιά. Αξίζει, δε, να σημειώσουμε πως είχε κρούση από την ΑΕΛ για να αγωνιστεί στην ομάδα της Λάρισας, ωστόσο, προτίμησε να παραμείνει στον Ολυμπιακό, καθώς έχει «δεθεί» με την ομάδα και τους φιλάθλους. Θυμίζουμε, πως ο Διαμαντόπουλος είχε αγωνιστεί σε 29 παιχνίδια και είχε πετύχει 15 γκολ. Ο 27χρονος επιθετικός αναφερόμενος στην απόφασή του να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, τόνισε: «Ήταν κάτι που επιθυμούσα, καθώς έχω δεθεί με την ομάδα. Συζήτησα με τους ανθρώπους της νέας διοίκησης και πείστηκα για τις προθέσεις τους. Σε αυτή τη νέα προσπάθεια, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, ώστε όλοι μαζί ενωμένοι να πετύχουμε ότι δεν καταφέραμε πέρυσι».
Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ καταβάλουν προσπάθειες να παραμείνει στην ομάδα και ο Κλάρενς Μπιτάνγκ και το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα. Ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός κατέγραψε 31 συμμετοχές στο περσινό πρωτάθλημα, σημειώνοντας και τέσσερα γκολ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις