Κέρι: Πάνω απ’ όλα η ομάδα

Την καλή αγωνιστική της κατάσταση απέδειξε η Νίκη στον αγώνα Κυπέλλου με την Ξάνθη, την οποία κέρδισε με 1-0. Ο Λόρι Κέρι ήταν ο παίκτης που έκανε την ασίστ στον Χρήστο Τζιώρα, απ’ όπου προήλθε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Ο αρχηγός της Νίκης εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας πως όλοι οι παίκτες βάζουν πάνω απ’ όλα την ομάδα ενώ για το ματς δήλωσε πως στόχος τους ήταν να χαρούν το παιχνίδι

Αναλυτικά:

«Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι γοήτρου. Θέλαμε να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας με μία ομάδα παραπάνω κατηγορίας. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, γιατί τα πήγαμε πολύ καλά και δώσαμε το κάτι παραπάνω. Εμείς μπήκαμε, για να χαρούμε το παιχνίδι, δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε, μόνο να κερδίσουμε. Θέλαμε να χαροποιήσουμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και να τους δείξουμε ότι δεν είμαστε τυχαία πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα.

Συγχαρητήρια στην Ξάνθη και εύχομαι καλή συνέχεια. Επίσης, καλές γιορτές σε όλους με υγεία».

Για τη συνεργασία του με τον Τζιώρα, η οποία ξυπνά στους φίλους της Νίκης αναμνήσεις συνεργασίας Τζιώρα – Ανιέτε: Εγώ και ο Τζιώρας προσπαθούμε για το καλύτερο της ομάδας. Παίζουμε για την ομάδα πάνω απ’ όλα και δεν κοιτάμε τον εαυτό μας. Σήμερα έδωσα εγώ την πάσα στον Τζιώρα, με την Τσαριτσάνη μου την έδωσε αυτός. Πάνω απ’ όλα κοιτάμε την ομάδα μας και να πάει αυτή μπροστά. Εγώ είμαι άλλο στυλ, ο Ανιέτε άλλο στυλ και ο Τζιώρας άλλο».

Για το αν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης της αγωνιστικής εικόνας: «Η νίκη με την Ξάνθη δίνει μία ώθηση στην ψυχολογία μας και βοηθάει στο ν’ ανέβει περισσότερο η αυτοπεποίθησή μας και πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα ακόμη στη συνέχεια».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις