“Συγχαρητήρια στη Χρύσα Παπαποστόλου για την κατάκτηση του 2ου Dan”

Ο Εκπρόσωπος της Παγκόσμιας  Μητρικής Οργάνωσης ΙΚΟ  Kyokushinkai Karate της Χώρας μας κ. Ιωάννης Στεφάνου, συγχαίρει την αθλήτρια του Συλλόγου μας Χρύσα Παπαποστόλου για την κατάκτηση του 2ου Dan της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛ.Ο.Κ). Αξίζει να αναφέρουμε ότι για πρώτη φορά δόθηκαν εξετάσεις στην ΕΛ.Ο.Κ για τον βαθμό του 2ου Dan στην νέα αναβαθμισμένη ύλη του Kyokushinkai Karate που κατέθεσε ο κ. Ιωάννης Στεφάνου στην τεχνική και εξεταστική επιτροπή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε ΕΛ.Ο.Κ.

Ο κ. Ιωάννης Στεφάνου συμμετείχε στις εξετάσεις μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της εξεταστικής επιτροπής ως τεχνικός Σύμβουλος του Kyokushinkai Karate. Διενήργησε το πρόγραμμα της νέας εξεταστικής ύλης επιτυχώς με την αθλήτρια του Συλλόγου μας Παπαποστόλου Χρύσα παρουσία των μελών της εξεταστικής επιτροπής κ. Χρήστο Μπουλούμπαση, κ. Νικήτα Ζαρουχλιώτη, κ. Κέιβαν Γκάζι, κ. Παναγιώτη Χονδροματίδη και κ. Ιωάννη Κανέλη. Τις εξετάσεις παρακολούθησαν επίσης η Νέα Πρόεδρος της ΕΛ.Ο.Κ κ. Εμμανουέλα Ποντίδα και ο Επίτιμος Πρόεδρος κ. Γεώργιος Γερόλυμπος. Όλα τα μέλη της εξεταστικής επιτροπής συγχάρηκαν τόσο τον κ. Ιωάννη Στεφάνου όσο και την αθλήτρια μας Χρύσα Παπαποστόλου.

Ο προπονητής του Συλλόγου μας κ. Ιωάννης Στεφάνου είναι επίσημος εξεταστής της Ελληνικής Ομοσπονδίας όσον αφορά την εξεταστική ύλη του Kyokushinkai Karate για τον βαθμό της Μαύρης Ζώνης 1ο Dan και έχει το δικαίωμα να διενεργεί εξετάσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Συλλόγου μας ( Παγασών 119).  Ενώ όσον αφορά τους αθλητές που ενδιαφέρονται να δώσουν εξετάσεις στην ύλη του Kyokushinkai Karate για την κατάκτηση 2ου έως 5ου Dan στην Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε είναι υπεύθυνος ως τεχνικός σύμβουλος  και όσοι αθλητές το επιθυμούν μπορούν να εκπαιδευτούν στην εξεταστική ύλη του Kyokushinkai Karate από τον Εκπρόσωπο του συστήματος κ. Ιωάννη Στεφάνου.

Δελτίο Τύπου κ. Ιωάννη Στεφάνου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις