Ντόστανιτς: Την αφιερώνουμε στους φιλάθλους μας

Ακόμη μία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Ράτκο Ντόστανιτς ως προπονητής της Νίκης Βόλου, μία νίκη απέναντι σε μία καλή και ποιοτική ομάδα της Σούπερ Λιγκ όπως είναι η Ξάνθη. Ο Σέρβος τεχνικός μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την απόδοσή τους και αφιέρωσε τη νίκη στον κόσμο που πιστεύει πως θα επιστρέψει στο γήπεδο και θα αποτελέσει τον δωδέκατο παίκτη της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Ντόστανιτς:

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον συνάδελφο και συμπατριώτη μου (σ.σ. Ράσταβατς). Όσον αφορά τον αγώνα κάναμε μία μεγάλη νίκη απέναντι σε μία ομάδα, η οποία ξέρουμε την ποιότητα που έχει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες της δικής μου ομάδας, γιατί έδωσαν παραπάνω από τον εαυτό τους παίζοντας για την ομάδα. Και αυτή τη νίκη την αφιερώνουμε στους φιλάθλους μας, γιατί ξέρουμε ότι μαζί μ’ αυτούς θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον σκοπό μας, που είναι η άνοδος. Σίγουρα πρόκειται για μία μεγάλη νίκη, που θα την χαρούμε σήμερα. Από την επόμενη μέρα θα πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Από την εμπειρία μου έχω να πω πως όταν παίζεις με ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας, δεν έχεις εσύ το πρόβλημα, αλλά ο αντίπαλος. Εμείς δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα σήμερα, μόνο να κερδίσουμε από το σημερινό παιχνίδι».

Για το αν έχουν υιοθετηθεί στοιχεία στην ομάδα από τη δική του φιλοσοφία: «Δεν έχουμε πολύ χρόνο στην ομάδα, μόνο τρεις εβδομάδες. Δεν μπορούμε ν’ αλλάξουμε πολλά πράγματα, το είπα από την αρχή. Προσπαθούμε να κάνουμε καλή δουλειά και τώρα που υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος μπορούμε να δουλέψουμε περισσότερο. Θα δούμε μετά αν μπορούμε να παίξουμε καλύτερα».

Για το αν θα γίνει κάποιο φιλικό την περίοδο των Χριστουγέννων: «Μπορούμε μόνο να αγωνιστούμε με τη δεύτερη ομάδα μας, γιατί οι ποδοσφαιριστές έχουν δώσει πολλά παιχνίδια κι είναι κουρασμένοι. Πρέπει να ξεκουραστούν τα Χριστούγεννα και να επιστρέψουν, χωρίς να πάρουμε ρίσκο».

Για το αν η νίκη επί της Ξάνθης στέλνει κάποιο μήνυμα: «Θέλουμε να γυρίσει πίσω ο κόσμος, που είναι ο δωδέκατος παίκτης. Εμείς θέλουμε να γυρίσουμε πρώτα στη Football League και κάποια μέρα να πάμε και στη Σούπερ Λίγκα. Αυτό έχει δρόμο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις