Ολυμπιακός Β.: Σοβαρότητα και με Ρήγα ζήτησε ο Αμανατίδης

Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού Βόλου για τη χρονιά που φεύγει ολοκληρώνονται το προσεχές Σάββατο 22/12, με τους «ερυθρόλευκους» να αγωνίζονται στο Βελεστίνο με τον Ρήγα Φεραίο, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να προκριθούν στον τελικό της διοργάνωσης και να κατακτήσουν το τρόπαιο, για τον λόγο αυτό αντιμετωπίζουν το παιχνίδι με μεγάλη σοβαρότητα και προσοχή, όπως άλλωστε όλα τα ματς που έχουν δώσει μέχρι τώρα..

Το βολιώτικο συγκρότημα προετοιμάζεται καθημερινά υπό τις οδηγίες του Περικλή Αμανατίδη και των συνεργατών του, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να σκέφτεται να κάνει ορισμένες αλλαγές στο βασικό σχήμα. Κι αυτό, καθώς θέλει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους, καθώς ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς.

Με εξαίρεση τους τραυματίες Σάκη Σάββα και Θοδωρή Παπουτσογιαννόπουλο, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται αύριο Παρασκευή, ενώ θυμίζουμε πως το ματς με τον Ρήγα θα αρχίσει στις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου και όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας του Βελεστίνου, η γενική είσοδος ορίστηκε στα 5 ευρώ.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις