Στους “16” του Κυπέλλου ο Απόλλων Σμύρνης

Το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου σφράγισε ο Απόλλων Σμύρνης. Με φόρα από την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, η «ελαφρά ταξιαρχία» έμεινε όρθια στα Τρίκαλα και πήρε το πόντο που της χρειαζόταν απέναντι στην τοπική ομάδα (1-1).

Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο (και έπειτα από ένα ανούσιο πρώτο ημίχρονο) οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 54’ με τον Κάπο.

Πριν προλάβουν ωστόσο να χαρούν το γκολ με το οποίο πίστεψαν ότι θα έπαιρναν την πρόκριση (αυτό θα συνέβαινε αν κατάφερναν να το κρατήσουν) ο Απόλλων κατάφερε ν’ απαντήσει.

Έτσι, ο Ελ Χέλβε ισοφάρισε στο 61’ και αφού ο ίδιος και οι συμπαίκτες του κατάφεραν να προστατεύσουν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα το σκορ μέχρι το τέλος, εξασφάλισαν την παρουσία τους στους «16» της διοργάνωσης.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: Ταΐρης, Πάνος, Νιάρος, Συριόπουλος, Τσιάρας, Γκατσολάρι (67’ Γιουκαρής), Γκουγκούδης, Τριανταφυλλάκος (88’ Κατσαντώνης), Συμελίδης, Σταματάκος (70’ Μακρίδης), Καπός.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Βάσιτς, Κύργιας, Ρώσση, Βαφέας, Λούκιτς, Γκίνο, Ζοάο Πέδρο (53’ Μπεντινέλι), Ντ’ Ούρσο, Γκαρός (71’ Κονέ), Ντεφεντερίκο, Βάρκας (53’ Ελ Χέλβε).

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου

Αστέρας Τρίπολης 9 (7-1)
Απόλλων Σμύρνης 4 (7-3)
Τρίκαλα 2 (2-3)
Απόλλων Παραλιμνίου 1 (1-10)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις