Η Ακρόπολη ευχαριστεί Γ. Ακτσιαλή

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Ακρόπολης μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Ακτσιαλή.
Πρόκειται για ένα κείμενο στο οποίο είναι ξεκάθαρο ότι οι δυο πλευρές διατηρούν άριστες σχέσεις μεταξύ τους, αναγνωρίζεται το έργο που πρόσφερε ο νεαρός τεχνικός στην ομάδα, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι “τη βοήθησε να ανέβει επίπεδο”.
Επίσης, πέρα από τις καθιερωμένες ευχές, γίνεται και η πρόβλεψη ότι οι δρόμοι της ομάδας και του Γ. Ακτσιαλή θα ανταμώσουν και πάλι στο  μέλλον…

Η ανακοίνωση αναλυτικά:
“Μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας, η διοίκηση της Ακρόπολης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει  τον Γιάννη Ακτσιαλή για την προσφορά του, στον ενάμιση χρόνο που βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και την εξαιρετική χρονιά που είχαμε κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Αναμφισβήτητα η παρουσία του στον πάγκο της ομάδας μας τη βοήθησε να ανέβει αγωνιστικό επίπεδο, να αποδώσει ομορφο ποδόσφαιρο και να αποσπάσει τα θετικά σχόλια φίλων κι αντιπάλων…

Δυστυχώς, οι συγκυρίες και η κακή τύχη μας εμπόδισαν να έχουμε μία πορεία αντάξια της προσπάθειας που έγινε και φέτος κι έτσι  προέκυψε η ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Γ. Ακτσιαλή, με τον οποίο είμαστε και θα παραμείνουμε φίλοι.

Άλλωστε για εμάς ο Γιάννης θα εξακολουθήσει να λογίζεται ως μέλος της οικογένειας της Ακρόπολης και είμαστε βέβαιοι ότι κάποια στιγμή, οι δρόμοι μας θα ξανανταμώσουν.

Ως τότε του ευχόμαστε  καλή τύχη και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις