Κλείνει Ιατρούδη η ΑΕΚ

Την περίπτωση του Γιάννη Ιατρούδη, που έχει κάνει αίσθηση με τη φανέλα του Εργοτέλη σε Football League και Κύπελλο, κοιτάζει ζεστά η ΑΕΚ.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός έκανε μια ακόμα πειστική εμφάνιση στο Κύπελλο, πετυχαίνοντας γκολ στο ματς με τον Άρη, που έδωσε την πρόκριση στον Εργοτέλη, ενώ είχε σκοράρει και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Εδώ και καιρό παρακολουθείται από τους ανθρώπους της ΑΕΚ, που αναμένεται να κινηθούν για να τον «καπαρώσουν» για την επόμενη σεζόν. Δηλαδή να αποκτηθεί κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και να παραμείνει στον κρητικό σύλλογο ως το καλοκαίρι, όταν και θα επαναγιολογηθεί από το τεχνικό τιμ της ΑΕΚ.

Εξάλλου, υπάρχουν εκκρεμότητες ανάμεσα στις δύο ομάδες, αφού ο «δικέφαλος του βορρά» έχει πληρώσει 380.000 ευρώ για την μεταγραφή του Κάιπερς, που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω της απροθυμίας του παίκτη. Έτσι, αντί να πάρει πίσω τα χρήματα, επέλεξε να παρακολουθήσει τους νεαρούς παίκτες του Εργοτέλη, ώστε να κινηθεί αν βρεθεί κάποια αξιόλογη περίπτωση, όπως και έγινε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις