Αήττητος τη φετινή χρονιά ο Ολυμπιακός Βόλου

Αήττητος παραμένει ο Ολυμπιακός Βόλου τη φετινή αγωνιστική περίοδο, έχοντας στο ενεργητικό του δεκατρείς νίκες (δέκα για το πρωτάθλημα και τρεις για το Κύπελλο ΕΠΣΘ), ενώ μετρά και δύο ισοπαλίες (με Νίκη και Φωκικό στο πρωτάθλημα).

Αύριο Σάββατο (22/12,14.00) οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ, στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι για το 2018.

Ο Ρήγας μπορεί να αγωνίζεται φέτος στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, παραμένει ωστόσο μια αρκετά καλή ομάδα, η οποία έχει ως στόχο την επάνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία και θα παλέψει μέχρι τέλους για την άνοδο. Στον Ολυμπιακό προβληματίζονται για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του σταδίου του Βελεστίνου, καθώς σ’ αυτό το γήπεδο οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν φέτος τον Θησέα για το πρωτάθλημα (είχαν κερδίσει με 0-2).

Θυμίζουμε, πως τραυματίες είναι οι Σάκης Σάββας και Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος, οι οποίοι θα μείνουν εκτός. Είναι πολύ πιθανό να δούμε στο βασικό σχήμα για πρώτη φορά φέτος τον Αντώνη Καμπλιώνη, ο οποίος μέχρι τώρα έχει αγωνιστεί σε έξι παιχνίδια πρωταθλήματος, ερχόμενος από τον πάγκο, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Στο βασικό σχήμα θα ξεκινήσει και ο Βασίλης Σαχινίδης, ο οποίος προέρχεται και αυτός από τραυματισμό και πρόσφατα επανήλθε υγιής και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις