ΤΑΕΒΟΝΤΟ: Πέντε μετάλλια κατέκτησαν αθλητές του Α.Σ. Αιχμή Μαγνησίας

Σημαντική  επιτυχία σημείωσε ο  ΑΣ Αιχμή Μαγνησίας στο 3ο προκριματικό Πρωτάθλημα Ένωσης Βορείου Ελλάδος,  κατακτώντας πέντε μετάλλια,  με συμμετοχή πέντε αθλητών!  Τελικός απολογισμός της ομάδας της Αιχμής ένα χρυσό, ένα αργυρό και τρία χάλκινα μετάλλια.

Χρυσό μετάλλιο στις κορασίδες κατέκτησε  η αθλήτρια Κουτσογιάννη Φούλα, κερδίζοντας 25-0 τον ημιτελικό και 11-3 τον τελικό αγώνα της κατηγορίας, στην πρώτη της συμμετοχή σε επίσημους αγώνες.

Στην κατηγορία των γυναικών, η αθλήτρια Παναγοπούλου Μαρκέλλα κατέκτησε 2η θέση  και αργυρό μετάλλιο ανάμεσα σε 8 αθλήτριες της κατηγορίας σημειώνοντας 2 νίκες.

Την 3η θέση και  χάλκινο μετάλλιο στις Γυναίκες κατέλαβε και η αθλήτρια Γουργιώτη Αναστασία, ενώ πήρε  επίσης 3η θεση και στην κατηγορία  των Νεανίδων, καθώς είχε το δικαίωμα συμμετοχής και στις 2 κατηγορίες.

Στην κατηγορία των εφήβων ο αθλητής  Γουργιωτης Χρηστος κατέλαβε 3η θέση και το  χάλκινο μετάλλιο.  Αξιόλογη εμφάνιση έκανε και  ο Γουργιωτης Λεωνίδας στους παίδες χωρίς ωστόσο να καταφέρει να διακριθεί!

Η  διοργάνωση  έγινε στο Ωραιοκαστρο Θεσσαλονίκης και  συμμετείχαν 108 σύλλογοι από την Β.  Ελλάδα με 1136 αθλητές όλων των κατηγοριών.

Το Δ.Σ. του ΑΣ Αιχμή συγχαίρει τους αθλητές και τους προπονητές Πυργέλη Γιάννη και Πυργέλη Φίλιππο  για την συμμετοχή, την προσπάθεια και την διάκριση τους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις