Super 3: «Τα α$%&α μας γίναν καρπούζια»

«Η υπομονή έχει εξαντληθεί» διαμηνύει ο Super 3, προς τον Θόδωρο Καρυπίδη και τους ποδοσφαιριστές του Άρη, μετά τον ταπεινωτικό αποκλεισμό των κιτρίνων από το Κύπελλο Ελλάδας.

Mετά τις αποφάσεις που πάρθηκαν στη σύσκεψη που έγινε μεταξύ των Θόδωρου Καρυπίδη, Σάββα Παντελίδη και Ντίνου Διαμαντόπουλου, επίσημη θέση για τα γεγονότα που διαδραματίζονται στον Αρη μετά τον αποκλεισμό από τον Εργοτέλη πήρε και ο Super-3 που με μια μακροσκελή του ανακοίνωση υποστηρίζει πως η υπομονή έχει τελειώσει για όλους και φέρνει άπαντες προ των ευθυνών τους.

Σε αυτή γίνεται αναφορά μεταξύ άλλων, τόσο στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, όσο και τους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά όσα αναφέρει αυτή:

«Αποδέκτης παραπόνων λοιπόν για μια ακόμα φορά ο σύνδεσμος… Λες και εμείς διοικούμε τον ΑΡΗ… Ας είναι… Πρώτη φορά θα ναι έτσι και αλλιώς;

Είστε τόσο τυφλοί ορισμένοι από μίσος και κόμπλεξ που σε κάθε στραβή και όχι στην πρώτη θα σπεύσετε να χτυπήσετε… Μην σκίσετε κανά καλσόν μόνο, γιατί δεν φταίει κανένας Αρειανός αν αυτά τα μπου..λα φάγανε 3 γκολ στην Κρήτη…

Δεν φταίει κανένας Αρειανός αν ο προπονητής δεν μπορεί να διαχειριστεί τους παίκτες (που τι να διαχειριστεί δηλαδή με τον Εργοτέλη παίζαμε ήμαρτον).

Δεν φταίει κανένας Αρειανός αν παρουσιάζεται αυτή η εικόνα του δημόσιου υπαλλήλου στην ομάδα. Για όλα αυτά την ευθύνη έχει μόνο ένας… Ναι… και αυτός είναι ο πρόεδρος του ΑΡΗ… Οπότε επειδή εμείς διαιτητές δε θα το παίξουμε και επειδή υπομονή δεν υπάρχει άλλη και αφού κάποιοι βάζετε τον εγωισμό σας πάνω από την ομάδα δηλώνουμε τα εξής…

1. Ο ΑΡΗΣ θα βγει στην Ευρώπη και για να γίνει αυτό θα πρέπει κάποιος να είναι κοντά στην ομάδα και όχι στην Σιγκαπούρη ούτε στο ΟΑΚΑ…

2. Εμείς προστατεύσαμε την ομάδα επειδή όχι μας ζητήθηκε αλλά επειδή δεν σκεφτήκαμε την πάρτη μας. Μην πουλάτε οπαδιλίκι κάποιοι ενώ δεν έχετε ούτε κλήση από τροχαία.

3. Αν πρόεδρε δεν μπορείς να καταλάβεις το πόσο μεγάλος είναι ο ΑΡΗΣ και ότι εδώ δεν είσαι σε κανά χωριό τότε έχουμε πρόβλημα. Αν πάλι το χεις καταλάβει δείξτο με πράξεις γιατί τα α$%&α μας γίναν καρπούζια με τον κάθε πικραμένο.

4. Παίκτες του ΑΡΗ… εφόσον είστε πληρωμένοι ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΤΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ. Το οτι κάποιοι σας χειροκρότησαν μετά από ήττες μην σας κάνει να πιστεύετε οτι μπορείτε να πουλάτε και τρέλα. Αν δεν μπορείτε στην ευχή της Παναγίας αλλά όσο θα είστε εδώ θα ματώνετε την φανέλα. Παίκτες όπως Αλεξιάδης και ο Πάλλας δεν έφευγαν από το Χαριλάου επειδή δεν κερδίζαμε τον Ολυμπιακό..όχι κάποιον Εργοτέλη.

5. Ο καθένας κρίνεται από τη διαδρομή του…ο σύνδεσμος δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν…Ο ΑΡΗΣ είναι αυτός που επιτέλους θα πρέπει να σεβαστεί τον εαυτό του… Όλο το φάσμα του ΑΡΗ…

6. Προς όλα τα αδέρφια μας σε όλους τους συνδέσμους… Βαλλόμαστε από παντού να ξέρετε… έχουν βάλει λυτούς και δεμένους να μας κάνουν ζημιά. Εμφανίστηκαν ακόμα και πρώην πρόεδροι με δικογραφίες φαντάσματα.

7. Θα δούμε σύντομα πόσοι θα μπορέσετε να περπατήσετε δίπλα μας… η στην πρώτη στραβή θα το βάλετε στα πόδια.

8. Ελέγχεστε όλοι για πολλά όπως κρινόμαστε και μεις.Υπάρχει όμως και η αληθινή ζωή πέρα από τα πληκτρολόγια. Πράξτε κατά συνείδηση… Και μεις αυτό θα κάνουμε… χτυπήστε εμάς ο σύλλογος άλλο δεν αντέχει.

ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΟΣ. ΑΡΗ ΠΑΙΞΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις