Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού Β. στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση (photos)

Η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου ήταν όλη εκεί. «Παρών» στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε η διοίκηση στο ξενοδοχείο «ΠΑΡΚ» για τα αγωνιστικά τμήματα που διατηρεί ο σύλλογος (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, κολύμβηση, άρση βαρών, πάλη, τζούντο).

Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του Ολυμπιακού, με επικεφαλής τον πρόεδρο Νίκο Τσεκούρα, καλωσόρισε τους αθλητές, τους προπονητές και όλους τους φίλους του συλλόγου και αντάλλαξαν ευχές, σε γιορτινό κλίμα.

Ο γραμματέας του Ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρης Μουρτζίνος, εκ μέρους του Δ.Σ. του συλλόγου ευχαρίστησε όλους όσοι παραβρέθηκαν στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση. «Αποδεικνύουμε κάθε μέρα, πως ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια. Θέλω να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα, καλή χρονιά, με υγεία σε όλους τους αθλητές και τις οικογένειές τους και πολλές αθλητικές επιτυχίες» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μουρτζίνος.

Στη συνέχεια ο λόγο πήρε ο πρόεδρος Νίκος Τσεκούρας, ο οποίος τόνισε: «Διοργανώσαμε αυτή τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και για τα επτά αγωνιστικά τμήματα που διατηρεί ο σύλλογος. Αποδείξαμε για μια ακόμη φορά, πως ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη αθλητική και κοινωνική οντότητα μέσα στην πόλη του Βόλου. Ο Ολυμπιακός έχει αξίες, αρχές τις οποίες εμείς που έχουμε την τιμή να διοικούμε αυτόν τον σύλλογο, προσπαθούμε να τις κρατάμε σε υψηλό επίπεδο, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν. Ωστόσο, χωρίς εσάς δεν θα πετυχαίναμε τίποτα. Εσείς είστε η δύναμη του Ολυμπιακού, εσείς που αγωνίζεστε σε όλα τα αθλήματα, οι προπονητές σας, εσείς που τιμάτε το όνομα, τα  χρώματα και το σήμα αυτού του συλλόγου. Πιστεύω, ότι το 2019 η ποδοσφαιρική ομάδα θα βρίσκεται την επόμενη αγωνιστική περίοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία. Είναι η χρονιά της, ύστερα από τρία χρόνια στα οποία αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα. Θα είμαστε κοντά σας, θα προσπαθούμε κάθε μέρα για το καλύτερο, γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μεγάλος σύλλογος και θα πρέπει να έχει την αγάπη και τη ζεστασιά όλων των Βολιωτών. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν θα πεθάνει ποτέ. Εύχομαι υγεία, με επιτυχίες αθλητικές και προσωπικές σε όλους σας».

Στη γιορτή μοιράστηκαν δώρα στα παιδιά των αθλητών από τον Αϊ Βασίλη, ενώ από ένα μπουκάλι κρασί δόθηκε σε όλους τους αθλητές του συλλόγου. Ακολούθησε μπουφές και ανταλλαγή ευχών για τις Άγιες μέρες που έρχονται.