Π. Αμανατίδης: Όλα τα παιχνίδια πρέπει να είναι φιέστα για τον Ολυμπιακό

Ο φετινός Ολυμπιακός έχει προκαλέσει… τρόμο στους αντιπάλους του στη Γ’ Εθνική. Στο Κύπελλο ΕΠΣΘ, από τη στιγμή που απέκλεισε τη Νίκη, θεωρείται αυτονόητο ότι πρέπει να κατακτήσει και το τρόπαιο.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν υποτιμούν τον Ρήγα, όπως φαίνεται από τη δήλωση που έκανε στην εφημερίδα “Θεσσαλία” ο τεχνικός Περικλής Αμανατίδης: «Το παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε πάρα πολύ σοβαρά, καθώς θέλουμε τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Από τη στιγμή που είμαστε στον ημιτελικό θέλουμε και την κατάκτηση του τροπαίου, καθώς οδηγεί και στο Κύπελλο Ελλάδος.

Είμαστε Ολυμπιακός Βόλου και υποχρεωμένοι σε κάθε παιχνίδι να είμαστε όπως πρέπει, δηλαδή το ίδιο σοβαροί, πειθαρχημένοι και ανταγωνιστικοί.

Επίσης, χρειαζόμαστε στο παιχνίδι και τον κόσμο του Ολυμπιακού στο πλευρό μας. Πρόκειται για μία εκδήλωση της ομάδας και όλοι η οικογένεια του Ολυμπιακού πρέπει να είναι εκεί. Όλα τα ματς από εδώ και πέρα θα πρέπει να είναι μία φιέστα για τον Ολυμπιακό. Δεν αφήνουμε κανένα παιχνίδι και στόχος από εδώ και πέρα και μέχρι την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου είναι να κερδίζουμε συνεχώς».

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις