Μετάλλια κι επιτυχίες για το Νικόμαχο

           Με τις καλύτερες προϋποθέσεις κλείνει το 2018 για τον Νικόμαχο Βόλου. Ο σύλλογος στο 3ο Προκριματικό πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος που έγινε στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης στις 14-15-16 Δεκεμβρίου κατέκτησε 3 χρυσά, 1 ασημένιο και 4 χάλκινα μετάλλια. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 110 σύλλογοι της Βορείου Ελλάδος και περίπου 1200 αθλητές.
           Οι αθλητές του συλλόγου είχαν δυνατότητα και για περισσότερες και καλύτερες διακρίσεις, αλλά μικρά λάθη μπλόκαραν άλλους αθλητές από το βάθρο. Η όλη παρουσία ήταν ικανοποιητική και ήδη ξεκινά η προετοιμασία για την  επόμενη χρονιά.
           Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ζαχαράκη Μαριτίνα η οποία θα είναι και στην επίλεκτη ομάδα Βορείου Ελλάδος για το έτος 2019, αφού τερμάτισε βαθμολογικά πρώτη στην κατηγορία της. Επίσης χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Καπλάνη Μαρία, η οποία και αυτή θα είναι στην Επίλεκτη ομάδα αφού τερμάτισε και αυτή πρώτη και επίσης χρυσό μετάλλιο πήρε ο Χλίτσιος Αργυρής, ο οποίος θα είναι και αυτός στην Επίλεκτη ομάδα Βορείου Ελλάδος για το 2019. Όλοι τους είχαν μια καταπληκτική χρονιά και είναι άξιοι του αποτελέσματος που απολαμβάνουν.
Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Βαινας Κωνσταντίνος και θα είναι και αυτός στα κλιμάκια Βορείου Ελλάδος για το 2019. Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν, η Κρητικού Ελένη , η Ψαρογιάννη Ελένη, η Πέτση Νάσια και ο Κουκολέτσος Δημήτρης. Όλοι τους αγωνιστήκαν πολύ καλά και μπορούσαν και καλύτερα, αν πρόσεχαν σε μερικές λεπτομέρειες. Έτσι όπως φαίνεται το μέλλον τους ανήκει και είναι σε πολύ καλό δρόμο.
Επίσης αγωνίστηκαν οι Φραδέλος Χρήστος, Τορης Ευάγγελος, Καραπάνος Ελευθέριος, Καρμάλης Άγγελος, Γκιοκολάι Γιώργος, Μαλτέζου Χριστίνα, Γκογκινούδη Παρασκευή, Ευαγγελινός Ευάγγελος, χωρίς να καταφέρουν να κάνουν μια διάκριση.
Στα κλιμάκια για το 2019 ο Νικόμαχος θα έχει και τον Χρηστάκη Χρυσοβαλάντη ο οποίος τερμάτισε πρώτος σε βαθμολογία στην κατηγορία του, οπότε συνολικά θα είναι 5 αθλητές και προπονητής για το 2019 θα είναι ο Τορης Δημήτριος.
Το Δ.Σ. συγχαίρει όλη την ομάδα για τις επιτυχίες και εύχεται σε όλους Καλές γιορτές με υγεία και ηρεμία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις