Πεντάρα και τρίτη θέση για Πλατανιά (video)

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε ο Πλατανιάς το κρητικό ντέρμπι με τον Ηρόδοτο. Η ομάδα των Χανίων συνέτριψε με σκορ 5-1 την ομάδα της Αλικαρνασσού, στο παιχνίδι που άνοιξε τη 10η αγωνιστική της Football League και σκαρφάλωσε προσωρινά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 25’ με σουτ του Καραγκούνη έξω από την περιοχή και στο 42’ διπλασίασαν τα τέρματά τους με σουτ του Λάζιτς από το σημείο του πέναλτι. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και μείωσαν σε 2-1 στο 53’. Ο Αργκιλέσι σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Μωραΐτη και κατέληξε στα δίχτυα.

Όμως, η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στον Πλατανιά. Στο 67’, ο Καραγκούνης σούταρε και από κόντρα, η μπάλα πήγε στα δίχτυα για να γίνει το 3-1, ενώ στ 74’ ο Νίλι με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το τέταρτο γκολ. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε στο 85’ και πάλι ο Καραγκούνης, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ. Ο Ηρόδοτος ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Κασμερίδη, που έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις