Μ. Ζιάκας: Σταθήκαμε άξια απέναντι στον Ολυμπιακό

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου ο προπονητής του Ρήγα Φεραίου, Μίλτος Ζιάκας. Στις δηλώσεις του ο Λαρισαίος τεχνικός τόνισε τα εξής:

«Καταρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο για τη νίκη. Συγχαρητήρια στον φίλο μου τον Περικλή (σ.σ. Αμανατίδη), τον οποίο γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν πάρα πολύ δυνατό αντίπαλο. Γνωρίζαμε τις συνθήκες του παιχνιδιού. Από κει και πέρα εμείς σταθήκαμε αξία, είχαμε την πιο κλασική ευκαιρία του παιχνιδιού, όπου θα μπορούσαμε να κάνουμε το 2-0 και το παιχνίδι να είχε διαφορετική εξέλιξη.

Σ’ ότι έχει σχέση με το ποδόσφαιρο, αυτό καθ’ αυτό, θα πρέπει επιτέλους αυτοί που διαχειρίζονται το ελληνικό ποδόσφαιρο – και είμαστε εμείς οι προπονητές, οι παράγοντες, οι διαιτητές – πρώτα να το σεβαστούμε και να πάρουμε παραδείγματα από άλλες κοινωνίες και από άλλες χώρες. Αν αυτό δεν γίνει, τότε λυπάμαι, όλοι μας οδηγούμαστε προς τα πίσω. Σήμερα είδα πράγματα όπου καθοριστικοί παράγοντες δεν ήταν όπως θα έπρεπε. Ας αναλογιστεί ο καθένας την ευθύνη του. Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές και στον Ολυμπιακό Βόλου να αλλάξει κατηγορία, όπως αξίζει στη μεγάλη του ιστορία. Θέλω να τονίσω σε όλους, πως στην κατηγορία που παίζουμε, όλοι θα πρέπει να σεβαστούν το Ρήγα, γιατί ο Ρήγας επιστρέφει.

Όσον αφορά τη συνέχεια για τον Ρήγα: «Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου πέρασε. Θα δούμε από εδώ και πέρα όλα τα υπόλοιπα ματς με σοβαρότητα. Θέλουμε τον σεβασμό που αξίζει ο Ρήγας και δεν θα μπορεί να μας σταματήσει κανείς…»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις