Κομβικό παιχνίδι με Κέρκυρα για ΝΠΣ Βόλος

Κομβικής σημασίας παιχνίδι δίνει σήμερα στις 3 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης ο ΝΠΣ Βόλος, αντιμετωπίζοντας την Κέρκυρα, για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ.

Οι «κυανέρυρθοι» βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας διαφορά πέντε βαθμών από τον δεύτερο της κατάταξης Απόλλωνα Λάρισας.

Γίνεται αντιληπτό, πως αν ο ΝΠΣ Βόλος νικήσει σήμερα την Κέρκυρα, θα αποκτήσει σημαντικότατο πλεονέκτημα στην υπόθεση άνοδο, έναντι των «Φαιάκων», οι οποίοι θα μείνουν πολύ πίσω στη βαθμολογία.

Ο Χουάν Φεράντο φρόντισε στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ να αφήσει εκτός ενδεκάδας παρά πολλούς βασικούς παίκτες, καθώς το ενδιαφέρον εστιάζεται στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτες αυτοί πήραν «ανάσες» και σήμερα αναμένεται να επιστρέψουν στο βασικό σχήμα, στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς που φεύγει.

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, ο ΝΠΣ Βόλος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς ο Χουάν Φεράντο έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» ολοκληρώθηκε χθες και στη συνέχεια ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Αυτοί είναι Καραγκιολίδης, Μπουργάνης, Ντεντάκης, Πέντα, Ρούσσος, Δημόπουλος, Πίσπας, Γκαλίτσιος, Ενγκουεμ, Μάντζης, Καμπαγιέρο, Καρρίκι, Ηλιόπουλος, Φράγκος, Κότο, Δόρης, Ουνγιαλίδης, Λούκας, Πίτου Γκαρσία.
Τον αγώνα με αντίπαλο την Κέρκυρα θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας καθώς και απλών εισιτηρίων τα οποία τιμώνται 5 ευρώ και θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης.

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίων αγώνα απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί ο κάτοχος τους να είναι μέλος της ομάδας.

Επιπλέον για τους μακροχρόνια ανέργους (περισσότερους από έξι μήνες ανεργίας), τους πολύτεκνους αλλά και τα ΑΜΕΑ η είσοδος θα είναι δωρεάν με μοναδική προϋπόθεση να είναι μέλη της ΠΑΕ (απαραίτητη η επίδειξη των σχετικών δικαιολογητικών και της κάρτας μέλους στην είσοδο).

Επιπλέον, οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται στις εξέδρες του γηπέδου δωρεάν. Η είσοδος των φιλάθλων για τον σημερινό αγώνα θα γίνεται από τη Θύρα 2 του γηπέδου της Νεάπολης (οδός Ύδρας).

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε από την ΕΠΟ ο Γιάννης Νεοφυτίδης από την ΕΠΣ Κορινθίας, με βοηθούς τους Δημήτρη Τίκα από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας και Νικόλαο Τριαντάφυλλο από την Κορινθία. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Δημήτρης Καραντώνης από την ΕΠΣΘ Ημαθίας και παρατηρητής ο Ματθαίος Κοφίτσας από τα Τρίκαλα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις